Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bezadbildīgi bosi, jeb gribas paraudāt kādam uz pleca! :) К списку тем
Bezadbildīgi bosi, jeb gribas paraudāt kādam uz pleca! :)
Vai maz tādus var izaudzināt? "Biznesmaņi" nav vietējie, tik biznesu bīda te Latvijā. Nekārtīgi un vieglprātīgi, bezadbildīgi likumdošanas ievērošanā! Cik nācies strādāt ar Latvijas uzņēmējiem, ir kas cenšas apiet likumus, bet ir kaut kāda bijība ka dokumentiem ir jābūt kārtībā! A te jau no pagājušā gada nevar izlūgties papīrus, pārskats tā arī tika nodots bez tiem papīriem. Bet es tak zinu ka viņi ir un ka bez tiem parskats ir pilnīgi nepareizs! It kā jau saprotu ka nav jau mana problēma, ka nav visu papīru, bet laikam esmu pārlieku atbildīga, gribu savu darbu izdarīt kartīgi! Bet te tas nav iespējams! Reizēm gribas Šitādus "biznesmeņus" pasūtīt! nezinu ko iesākt?
Kādai ir šitādi trāpijušies? Vai maz ir cerība tādus izaudzināt?
Ответы (16)
Nu, kad Igauņu bāleliņiem piedraudēju ar VID soda sankcijām, ātri papīrus atsūtīja. Vajag draudēt ar lieliem izdevumiem
Tas ar ir teikts, bet tāda sajūta, ka uz vissu ir pilnīgs po..
Plus vēl idejas ka mājas aatiecība uz Valsts iestādijumiem! Un cik reizes skaidro ka ta nevar, tik pat nepielec!
nu - vai nu maini bosu- vai samierinies.
šitādiem derētu pieprasīt rakstiskā veidā tos papīrus. kaut vai @.
es smuki uzrakstītu- lūk ja gr. nav iesniegti tādi un tādi attaisnojuma dokumenti, tas draud ar tādu pantu un tik Ls ampērā.
lai paraksta ka iepazinušies vai ko tādu.
izlasi un atslābsti
http://vgk.lv/lv/articles/254/1667/
Ludmila, paldies, No juridiskā viedokļa es to saprotu, es te vairāk par emocionālo pusi
Mani tas morāli "spiež' ka darbs nav izdarīts kā nākas, lai gan ne manas vainas pēc!
Es pati saprotu, ka man pašai ar to ir jātiek galā (vai nu "ieslēgt" po.. nostāju, vai pašu biznesmeni pasūtīt tālāk).
Interesanti- ir vēl tādi bosi, vai tik man tāds trāpijies?
diez vai tā ir ekskluzīva unikalitātes pazīme:) samierinies.
aizej sev pasmaidi spogulī- cik esi forša:)
Vajag taisīt bez tiem papīriem, kuru nav. Pašai mierīgāk!
Piekrītu Andai.Vistikai saskaņā ar paīriem. Kas liek taisīt ko bez papīriem;-)
Protams, tā jau ar tika izdarīts- iegramatoti tikai tie papīri kas ir iedoti!
Vairāk jau baida tas ka kaut kad jau tie papīri uzpeldēs, un tad būs kaut kā jātiek laukā no tās putras!
Ai reizēm domāju, kapēc visi priekšnieki nevar būt, kā priekšniece pamatdarbā- papīri vienmēr laikā, naudiņu ar laikus maksā, un nav jaskaidro ka VSAOI un PVN nav viens un tas pats (kā tas dažam labam ir jāskaidro)
Kad uzpeldēs ( vai neuzpeldēs ) tad domās. Nav ko galvu iepriekš lauzīt.
Jāpiesien kāds akmens, lai neuzpeld.
Vēl vienai mazāk čurāt vajadzēs...:-x
Maz čurāt ir kaitīgi. Tā nav veselības pazīme:-D
Nē nu gan raudāt, gan čurāt? Vai nu...,vai nu:-O
Jogijs, не переживайте Вы так. Это их бизнес - пусть они за него и переживают. Вы свою работувыполнили честно - бухгалтер должен обработать предоставленные ему документы, что Вы и сделали.
И еще: подумайте, может их тактика "здорового пофигизма" - не самая худшая тактика в кризисный период.
тактика "здорового пофигизма" - не самая худшая тактика в кризисный период
------
золотое правило, для тех кто ещё не потерял здоровье и сон, Мартинас Вы в точку!
Закрыть
Краткое описание нарушения