Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kontejumi bankas izrakstu К списку тем
Kontejumi bankas izrakstu
Man tads jautajums: ka Jus domajiet var ne rakstit kontejumus uz bankas izrakstu , ja es katru menesi izdrukaju bankas atskaite pa menesi no Tildes Jumis . Un bankas atskaite uzraditi koresp.kontanr.
Kapec prasu , tapec ka negribet rakstit ar roku kontejumi
Ответы (42)
В правилах черным по белому написано, что в этом случае можно не писать.
Nu Tildes Jumis pat palidus var izveidot atskaiti - bankas kontu izraksts- kurā ir dokumentu reģištrācijas Nr. un reģistrācijas datums, ko pielikt klāt
Es bankas konta izrakstā grāmatojumu numurus gan rakstu, kontējumus - nē.
Es, tāpat kā Larao, no Jumja izdrukāju bankas dokumentu kontējumu sarakstu ar reģistrācijas datumiem, numuriem, konta numuriem un ar roku uz bankas izraksta neko nerakstu.
Daru tāpat kā Larao un Andaz.
Nav pagadījusies proga, kas to neļautu veikt.
Ja nu vienīgi Horizont ...
Pieļauju, ka Jums bankas konta izrakstā grāmatojuma Nr.vietā blakus katram ierakstam stāv "V".
Es savukārt tur atļaujos ierakstīt "12345". Tur tā starpība.
Jo mazāk manuālas pašdarbības grāmatvedības dokumentu reģistros - jo labāk.
Pašlaik strādāju pie robota izgatavošanas, kas pats bankas konta izrakstā man ierakstīs grāmatojuma numuru.
Vēlu sekmes!
Bet *V* vai *W* varēsiet likt, ja būs lemts to pārbaudīt.
Aivar, piestrādā, lai tas robots pats arī dokumentus ievada un sagrāmato. Unvisas atskaites sataisa un VIDam iesniedz. Dikti vajag!;-)
Anda
To visu varēs, ja pieslēgsities pavadzīmju on-line sistēmai no Tibetas kalniem.
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_052.gif[/img]
Man nav pavadzīmju on-line abonements vai nevar uz e-pastiņu atsūtīt, ļooti vajag, steidzami.LOL
Liepupe- nu nevajag- es vislaik no Horizon drukāju bankas izrakstus ar kontējumiem
Zinne
Cik man zināms, šsim abonementam Tibetā, Kallasa kalna galā sēdēdama, laikam pieslēdzās Anda, palūdziet viņai, lai atsūta Jums.
Liepupe- nav taisnība Horizon ( Apvārsnī) jau gadiem drukāju konta izrakstus ar visiem grāmatojumiem atšifrējumiem katram dokumentram- tiesa tā ir pašas rediģētās izdruksa formas pēc konsultācijām aar programmas izplatītāju par izdrukas formu rediģēšanas iespējām.
Aivar- dokumenta reģistrācijas Nr programmā nu gan nav problēma izdrukas formā iekombinēt
Закрыть
Краткое описание нарушения