Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kontejumi bankas izrakstu К списку тем
Kontejumi bankas izrakstu
Man tads jautajums: ka Jus domajiet var ne rakstit kontejumus uz bankas izrakstu , ja es katru menesi izdrukaju bankas atskaite pa menesi no Tildes Jumis . Un bankas atskaite uzraditi koresp.kontanr.
Kapec prasu , tapec ka negribet rakstit ar roku kontejumi
Ответы (42)
На банковской выписке пишем (ручками) проводочку, номер проводки в регистре а затем прикладываем выписку с проводачками за месяц!
и где на все это взять время?
uz visām man adresētām iebildēm ... var izlasīt jau manis teikto un konstatēto -
Liepupe
ziņojumu: 4206 07.08.2009 23:13
Daru tāpat kā Larao un Andaz.
Nav pagadījusies proga, kas to neļautu veikt.
Saprotu, meitenes, ka Horizont ir pietiekoši komplicēts: ja esi ar to - tad esi ar to bezmaz ar sirds saitēm saistīts
..., ja pa smieklam smiekli vairs neliekas smiekli.
Uhhti ...
cik jau reizes piedāvājos palīdzēt.
/ es ar nemāku braukt ar auto, kam meh.kārba- bet tāpēc tak nesaku ka tas ir murgs?
Es nemāku braukt ar "automātu"
Gunta
Visu, kas jāiekombinē, esmu jau iekombinējis.
Ludmila
Es tikai ķircinos.
Kas attiecas uz konsultāciju, pat Jūsu telefona Nr. jau esmu atradis, bet... ruki ņe doxodjat...
Lai aicinātu gudru cilvēku uz konsultāciju, tai taču ir jāsagatavojas - jāsastāda konkrēts un precīzs jautājumu saraksts, bet man visu laiku atrodas kaut kas steidzamāks, un tā arī muļļājos uz priekšu.
Ceru, ka pienāks tā diena. Ļoti ceru. Solu pats sev jau kuro reizi.
Anda
Bet es... bet es... māku braukt ar trolejbusu. Iekāpju, pielieku kartiņu pie nolasītāja, apsēžos un tikai braucu... nekāda vaina... izkāpju kur vajag... un nekādu kreņķu... varētu strādāt par trolejbusa vadītāju, tikai pagaidām nezinu, kuru knopku nospiest...
Айвар, думаю на троллейбусном форуме надо спросить, какие кнопки нажимать, и можно ехать.
Aivars007, un ar tramvaju mākat?
Mācētu gan, bet uz šo ciemu, kurā es mitinos, tramvajs nenāk...
Aivar- un kā ar PVN pielikumu -Vai vēl joprojām taisat ekselā???
Ludmila- varbūt var padomu?
Paeksperimentēju un izskatās ka netgriezeniski- Pamatdatos "pieķeksēju" ka PVN deklarācijā jāiekļauj bartera pavadzīmes- tagad dzēšu no atskaites ar roku ārā visas preču atgriešanas. (kā saka ķeksi noņēmu bet nekā. joprojām pielikumā iekļaujas nelaimīgās atgriešanas pavadzīmes . nav jau dzīvības jautājums - var izdzēst bet varbūt ir kāds knifs???
Gunta- tev to vajadzēja? knifs gan jau ir, apjautāšu:)
Gunta
Kā gan citādi. Protams, ka Excel-ā.
Tas Apvārsnis man ir tik "mīļš", ka iepriekšējā mēnesī izmānīju kaut kādus pārskatus, šomēnes pat tos vairs neprotu.
Jāiet laikam nošauties.
Nevajag šauties! Vajag paņem pāris "štukas" un jaukie Horizon izstrādātāji jums izstrādās un sataisīs.
Man bija savā laikā paliels skandāls par to, kam jābūt programmā par tās iegādes cenu. Mans uzskats - visam, ko prasa likumdošana! Un prasīt papildus samaksu par likumdošanā noteiktajām atskaitēm, kas ir pilnīgi visiem (visamz 99,99% uzņēmumu) ir vismaz nepieklājīgi!
Ja es gribu, lai PVN deklarācijas pielikuma pa'malām sarkanas rozītes, tad, protams, maksāju, bet, ja atskaite ir tāda, kā MK noteikumos, tad par to maksāt nevajag.
Gunta>ja pamatdatos izņem to ķeksi, un arī izdzēš piesaistītos kontus, nevajadzētu gan vairs lasīties iekšā tiem darījumiem. kā arī- atskaiti vnk izdzēs un sagatavo par jaunu.
Anda
Lai es no FMS (Horizon) personīgi kaut ko pirktu! Nemūžam, ja arī būtu miljonārs. Viņi ir īstākie rīkļurāvēji. Bet savulaik paspējuši savu programmu iesmērēt valsts iestādēm, un tās tagad arī viņus pārsvarā uztur. Plus - mūsu likumdevējs, kurš nepārtraukti to vien dara, kā groza nodokļu likumu normas.
Закрыть
Краткое описание нарушения