Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
ES atbalsts К списку тем
Larik30 10.08.2009 14:47
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
Ответы (11)
Labi es uzrādīšu kontā 12101 545 000 Ls Bet es esmu pārliecinata, lā LAD man nepieņems. Un kā es norakstīšu ieņēmumos? Man taču 40 % no 500 000? VAr būt kadam bija lidzīgā situacija? Viss vairāk bails no LAD
Larik30 10.08.2009 15:12
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
LAD visu smalki paskaidro.Parkādiem darbiem esiet vienojušies, tikai tie jāsavāc uz to kontu.Cituspēc savas izvēles uz kādu citu 12xx kontu var ja tā uzskatiet.Vēlāk varēs visu apvienot, ja vēlēsieties.
manu uzņēmumu arī atbalstija LAD ar līdzfinansējumu, nopirkām iekāras uz 50000, un man apmaksāja LAD 50% (25 000Ls). Visas iekārtas saliku vienā kontā, bija pārbaudes 4gadus no LAD, viņiem nebija pretenziju.
Donatasha 10.08.2009 15:19
118 сообщений на сайте
118 сообщений на сайте
Par iekārtam un tehniku viss ir daudz vieglāk, mes jau 8 gabalus nopirkam ar atbalstu.
Ka izskatisies vian noliktava uz diviem kontiem 12101 - 500 000 un 1210 45 000.. naksies kaut kadu "lipu" LAD-am gatavot
Ka izskatisies vian noliktava uz diviem kontiem 12101 - 500 000 un 1210 45 000.. naksies kaut kadu "lipu" LAD-am gatavot
Larik30 10.08.2009 15:25
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
Jums jāgrāmato PL(atsevišķā konta) pilna vērtībā (jūsu nauda +ES)
Sanny 10.08.2009 15:31
352 сообщения на сайте
352 сообщения на сайте
Baidos, ka neies caur. Bet pameğinašu. Visiem liels paldies!
Larik30 10.08.2009 15:36
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
Celtniecības izmaksas saistītas ar objektu visas vienā kontā 124... Kad objektu nodod ekspluatācijā ņem uzskaitē kā normālu celtniecības objektu ar pilnu pašizmaksu .
Objekta faktiskās izmaksas var būt lielākas nekā atbalstāmās izmaksas)Jūsu gadījumā 500 000 Ls. bet ne mazākas. Atbalstu saņemsiet no paredzētajiem 500000 Ls- dokuemntus gan visus atrādīsiet LAD pa punktiem (līgumi; tāmes 2 formas darbu nodošanas akti, maksājumu dokumenti...) Ekts par ēks nodošnu ekspluatācijā.....
Kontu plānā šo objektu jāizdala uz atsevišķu kodu- jo tāda nu ir ES naudu prasība. ( nodrošināt atsevišķu uzskaiti) Kodi(konti jāpastiprina kontu plāna izmaiņās)
Saņemtajai ES naudai nav nekāda sakarība ar pamatlīdzekļa vērtību- tur caur nākamo periodu ieņēmumiem pilnīgi citi grāmatojumi.
Objekta faktiskās izmaksas var būt lielākas nekā atbalstāmās izmaksas)Jūsu gadījumā 500 000 Ls. bet ne mazākas. Atbalstu saņemsiet no paredzētajiem 500000 Ls- dokuemntus gan visus atrādīsiet LAD pa punktiem (līgumi; tāmes 2 formas darbu nodošanas akti, maksājumu dokumenti...) Ekts par ēks nodošnu ekspluatācijā.....
Kontu plānā šo objektu jāizdala uz atsevišķu kodu- jo tāda nu ir ES naudu prasība. ( nodrošināt atsevišķu uzskaiti) Kodi(konti jāpastiprina kontu plāna izmaiņās)
Saņemtajai ES naudai nav nekāda sakarība ar pamatlīdzekļa vērtību- tur caur nākamo periodu ieņēmumiem pilnīgi citi grāmatojumi.
Liels paldies Guntagermane!
Bet Jums pašai bija tada situacija? Est par aktiem un atskaitem zinu un ari zinu, ka LAD-am jāiesniedz konta kartīte, un baidos iesniedzot konta kartīte uz kontu 12101 ilgi un plaši naksies skaidrot kapēc nesakrit summa
Bet Jums pašai bija tada situacija? Est par aktiem un atskaitem zinu un ari zinu, ka LAD-am jāiesniedz konta kartīte, un baidos iesniedzot konta kartīte uz kontu 12101 ilgi un plaši naksies skaidrot kapēc nesakrit summa
Larik30 11.08.2009 10:15
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
Nevis konta kartīte- bet pamatlīdzekļu uzskaites kartiņa kuru sagatavosiet pie pieņemšanas ekspluatācijā. Piezīmēs ierakstīsiet ka celtniecība finansēta...... atb izmaksas... saņemts atbalsts....
Kā saka esmu ne mazums piedzīvojusi šai jomā- Pašlaik kādu laiku esmu nogājusi malā jo ir liels klients grāmatvedībā kuru kamēr dabūju pie kaut kādas kārtības - noēda milzums laika. bet ES projektu izstrāde, ieskaitot naudas saņemšanas dokumentu ieniegšanu bija viens no maniem pakalpojumu veidiem.:-)
Kā saka esmu ne mazums piedzīvojusi šai jomā- Pašlaik kādu laiku esmu nogājusi malā jo ir liels klients grāmatvedībā kuru kamēr dabūju pie kaut kādas kārtības - noēda milzums laika. bet ES projektu izstrāde, ieskaitot naudas saņemšanas dokumentu ieniegšanu bija viens no maniem pakalpojumu veidiem.:-)
Man LAD par tehniku prasija ari konta kartītes, un atbalsts tiks saņemts ja viss bus kartībā, tāpēc kartiņā rakstu tikai projekta Nr. un par atbalsta summu neko.
Larik30 11.08.2009 14:56
229 сообщений на сайте
229 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть