Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
EDS К списку тем
Dnsm 17.08.2009 15:27
284 сообщения на сайте
284 сообщения на сайте
Ответы (12)
Man arī dažreiz izlec tādi brīdinajumi, es neko nedaru, un iesniedzu tādus ciparus, kādi tie reāli ir. līdz šim visas atskaites tika pieņēmtas bez problēmām.
Irisha10 17.08.2009 15:31
108 сообщений на сайте
108 сообщений на сайте
Paldies!
Dnsm 17.08.2009 15:32
284 сообщения на сайте
284 сообщения на сайте
Tas ir normali, veljovairak, ja ir skaidras naudas EKA ienjemumi.
Dagucina05 17.08.2009 15:38
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Nezinu, kāds sakars tieši ar skaidras naudas ieņēmumiem, taču kas attiecas uz ieņēmumiem - EDSā var iesniegt tikai summu, kas precīzi atbilst visas darījumu summas reizinājumam ar attiecīgiem procentiem. Nekādi noapaļojumi netiek ņemti vērā.
Taču priekšnodokļa summu gan iespējams norādīt faktisko. Un brīdinājumi būs bieži - gan tāpēc, ka priekšodoklis ir arī 10% atsevišķiem darījumiem, gan arī tāpēc, ka, piemēram degvielu pērkot, nodoklis aprēķināts katrā čekā, bet rēķins ir par kopējo summu, un arī PVN ir saskaitīts kā čeku summa, un tas nekad nesakrīt ar kopējās summas reizinājumu ar 21%.
Taču priekšnodokļa summu gan iespējams norādīt faktisko. Un brīdinājumi būs bieži - gan tāpēc, ka priekšodoklis ir arī 10% atsevišķiem darījumiem, gan arī tāpēc, ka, piemēram degvielu pērkot, nodoklis aprēķināts katrā čekā, bet rēķins ir par kopējo summu, un arī PVN ir saskaitīts kā čeku summa, un tas nekad nesakrīt ar kopējās summas reizinājumu ar 21%.
Aivar - nav taisnība - summu ar roku pielabo lai atbilst uzskaites datiem un iesniedz
Pieņem ar brīdinājumu ka nav reizinājums
Protams ja novirze nebūs saprāta nobežas- zvanīs vai sūtīs e pastu un liks precizēt bet santīmus neprotestē.
Pieņem ar brīdinājumu ka nav reizinājums
Protams ja novirze nebūs saprāta nobežas- zvanīs vai sūtīs e pastu un liks precizēt bet santīmus neprotestē.
Ja ir EKA ieņēmumi, tad tiešām reti kad sakrīt precīzi. Protams, atšķirības ir daži santīmi - es eksportēju datus no programmas, neko nelaboju, bet nododu ar visu brīdinājumu. Protams, ja atšķirība ir lielāka, tad pati saprotu, ka jāmeklē vien kāda kļūda.
Agrita 17.08.2009 21:33
109 сообщений на сайте
109 сообщений на сайте
Gunta
Nestrīdos, bet kaut ko tādu pirmo reizi dzirdu. Cik man zināms, šajās ailēs neko nevar ierakstīt, jo EDS programma sareizina un ieliek tajās ciparus.
Bet var jau būt, ka Jums taisnība - nākošajā mēnesī pārbaudīšu.
Nestrīdos, bet kaut ko tādu pirmo reizi dzirdu. Cik man zināms, šajās ailēs neko nevar ierakstīt, jo EDS programma sareizina un ieliek tajās ciparus.
Bet var jau būt, ka Jums taisnība - nākošajā mēnesī pārbaudīšu.
Гунта права - я тоже вписываю столько, сколько есть реально, а не сколько получилось в результате умножения на ставку налога. В этих графах всё получается нормально исправить.
Es arī piekrītu Guntai, jo ja EDS tiktu reķināts, reizinot ienēmumus ar procentiem, aprēķinātais PVN nesakrīstu ar Jūsu faktisko PVN summu uzskaitē.
Irisha10 18.08.2009 07:42
108 сообщений на сайте
108 сообщений на сайте
Šorīt speciāli pārliecinājos - Jums taisnība. Vienīgi izdod brīdinājumu. Viss ir labs, kas labi beidzas.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть