Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atlaide un dāvanu karte
Kāda no pircējām pieprasa atlaidi atprečojot dāvanu karti.
Atlaide ir tikai šo mēnesi, ja iepērcies par notiektu summu.
PTAC esot viņas teicis, ka tā var darīt.
Mēs argumentējam, ka atlaidi piemēro tai personai, kas dāvanu karti pērk, nevis atprečo. Vai kādam bijis kas līdzīgs?
Un kur varētu atrast likmdošanas aktus par šo jautājumu?
Ответы (13)
kāda starpība ar ko maksā? dāvanu karte ir samaksa avansā! pēc manām domām viņai pienākas atlaide
Bet tad Jūs būtu ar mieru piešķirt atlaidi divas reizes? Pirkums jau skaitās tas pirmais, kas maksā ar naudu.
Первый не пиркумс, а аванс...
А я вообще не поинмаю, как можно продать давану карту ар атлайди, и потом её атпречот, пробивая цену за товар без скидки. Есть тут кто, кто может мне это обьяснить?
Jautājums, vai ja dāvanu kartē norādīts LS 10, ar to maksājot piemērot atlaidi (pirkumiem virs Ls5 atlaide 10%), vai atlaidi piemērot tam cilvēkam, kurš pērk dāvanu karti?
Solik
ziņojumu: 2271 19.08.2009 11:21
Dāvanu karte ir AVANSSSSSSS
Un ja tas ir avanss, ko tas maina?
Larao
Solik
ziņojumu: 2271 19.08.2009 11:21
Dāvanu karte ir AVANSSSSSSS
А разве Солик не то же самое имела ввиду?
Milis
Un ja tas ir avanss, ko tas maina?
Вот вы продаете карту со скидкой, так ответьте же на мой вопрос. Повторю -как можно продать давану карту ар атлайди, и потом её атпречот, пробивая цену за товар без скидки.
Что это меняет.
Аванс - это не покупка, за которую полагается скидка. Это аванс за покупку в будущем. Улавливаете разницу?
Iriss
es tikai tulkoju, lai ātrāk saprot!!!
ясно
Закрыть
Краткое описание нарушения