Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Datorprogrammmas К списку тем
Matilde 02.09.2009 16:16
116 сообщений на сайте
116 сообщений на сайте
Ответы (22)
Tās cenas gan man nelikās īpaši krīzes apstākļiem veltītas.....:-/
Macene 02.09.2009 16:53
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
sasaistieties tik ar FMS vai viņu dīleriem, tad jūs tik redzēsiet
cenas ir vienkārši zvērīgas, attieksme pretīga, dažs labs konsultants stulbs kā pagale
cenas ir vienkārši zvērīgas, attieksme pretīga, dažs labs konsultants stulbs kā pagale
mazajiem nekas labāks par zalkti nav izdomāts - manas domas. un cena ar normāla.
Putnins_a 02.09.2009 19:08
201 сообщение на сайте
201 сообщение на сайте
Aivar- nu mainiet programmu jeb atsakieties no klienta ja reiz apmēram gada laikā nevariet pacelt
( ja godīgi neticas - šķiet ka vienkārši izkllaidējaties zākājot šo programmu):-D
( ja godīgi neticas - šķiet ka vienkārši izkllaidējaties zākājot šo programmu):-D
Gunta, viegli teikt - atsakieties, bet samaksātā milzīgā!!!! nauda? Tā iet zudumā. Arī jauna programma maksā naudu. Tāpēc jau mokās
Starp citu tas patiešām neko nemaksā. Jāieraksta tikai savi dati http://www.arise.lv/horizon/bez-maksasun varēsiet sākt lietot Horizon Start kaut rīt.
Gravedis 02.09.2009 20:10
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Gunta
Nezākājos zākāšanās dēļ, bet šeit Rīgā saistīties ar FMS - nekas traģiskāks nevar būt.
Un stulbi viņi patiešām ir. Tas nu ir tiesa.
Andai taisnība par izgāzto naudu. Paldies Dievam, tā nav mana nauda. Es tiem rīkļu rāvējiem nevienu santīmu nemaksātu.
Nezākājos zākāšanās dēļ, bet šeit Rīgā saistīties ar FMS - nekas traģiskāks nevar būt.
Un stulbi viņi patiešām ir. Tas nu ir tiesa.
Andai taisnība par izgāzto naudu. Paldies Dievam, tā nav mana nauda. Es tiem rīkļu rāvējiem nevienu santīmu nemaksātu.
Nu ko Aivar- komercpiedāvājums Ja nav Jūsu nauda- vienojieties ar naudas maku par finansēšanas iespējām- vienosimies par laiku; cenu -( starp 16 un 30 datumu) aizbraukšu salikt pāris reizēs pa plauktiem.( ja nav kaut kādas super prasības).
Tiko vienam "mazulim" algas palaidu ar piedalīšanos trīs mēnešu algu aprēķinos- pirmajā stāstīju demonstrēju un sāku novērot. Nākošajos- tikai novēroju un īstajā brīdī paglābu.
Kaut gan Ilma jau Jums piedāvāja palīdzību bet atteiciet.
Tiko vienam "mazulim" algas palaidu ar piedalīšanos trīs mēnešu algu aprēķinos- pirmajā stāstīju demonstrēju un sāku novērot. Nākošajos- tikai novēroju un īstajā brīdī paglābu.
Kaut gan Ilma jau Jums piedāvāja palīdzību bet atteiciet.
Ja lieto Horizon Start, tad nemaz nesanāks pa tiešo sasaistīties ar FMS, jo pats FMS neizplata HS.
Gravedis 02.09.2009 20:34
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Tā jau padomāju, ka Ludmila man atkal iemauks ar āmuru pa pieri.
Es neesmu atteicis, tikai nevaru saņemties un atrast laiku.
Tā jau man vakar piezvanīja no VID un par vienu "mazuli" atgādināja, ka par jūliju nav soc.atskaiteun PVN deklarācija. Es gandrīz no krēsla nogāzos, bet VIDam bija taisnība. Viss bija sagatavots, izdrukāts, bet EDS... aizmirsts. Līdz gulētiešanai galva vai pušu plīsa no pārdzīvojuma. Protams, VID man piedeva, bet no tā nemazinājās mani pārdzīvojumi.
Tā ka labi ar mani nav - laika pietrūkst. Dažiem šķiet varbūt, ka es aiz garlaicības te tusējos. Galīgi nē - ieskrienu un atkal projām.
Es neesmu atteicis, tikai nevaru saņemties un atrast laiku.
Tā jau man vakar piezvanīja no VID un par vienu "mazuli" atgādināja, ka par jūliju nav soc.atskaiteun PVN deklarācija. Es gandrīz no krēsla nogāzos, bet VIDam bija taisnība. Viss bija sagatavots, izdrukāts, bet EDS... aizmirsts. Līdz gulētiešanai galva vai pušu plīsa no pārdzīvojuma. Protams, VID man piedeva, bet no tā nemazinājās mani pārdzīvojumi.
Tā ka labi ar mani nav - laika pietrūkst. Dažiem šķiet varbūt, ka es aiz garlaicības te tusējos. Galīgi nē - ieskrienu un atkal projām.
Kur Jūs redzat lielas summas? Lūk piedāvājums:
Līdz ar Horizon Start sākuma komplekta bezmaksas licenču piedāvājumu nelielajiem uzņēmumiem un iestādēm ir pieejama viena no funkcionāli pilnvērtīgākajām grāmatvedības programmām Latvijā, kas nodrošina gan finanšu un grāmatvedības uzskaiti, gan sniedz pietiekami ērtu risinājumu uzņēmuma vadībai.
Horizon Start sākuma komplektā (vienai juridiskai personai) iekļauts:
1 lietotājs,
algu aprēķins 10 darbiniekiem;
pamatlīdzekļu uzskaite līdz 100 vienībām;
elektroniskā datu apmaiņa ar banku sistēmām.
Ar bezmaksas Horizon Start Tu iegūsti
Sistēmas tūlītēju lietošanu bez sākotnējām investīcijām;
Pieeju jaunākajām un LR likumdošanai atbilstošām versijām;
Iespēju jebkurā brīdī pāriet uz Horizon un paplašināt izmantojamo funkcionalitāti;
Bezmaksas pieeju Zināšanu bāzei, tajā skaitā:
* Funkcionalitātes aprakstiem;
* Jaunāko un vēsturisko versiju aprakstiem;
* Padomiem un ieteikumiem, kā ar Horizon Start strādāt efektīvāk.
Un tālāk pēc gada, būs jāmaksā tikai uzturēšana - gadā LVL 60, t.i.,sākot ar otro lietošanas gadu, par to, lai visas jaunā likumdošana būtu Jūsu rīcībā
Līdz ar Horizon Start sākuma komplekta bezmaksas licenču piedāvājumu nelielajiem uzņēmumiem un iestādēm ir pieejama viena no funkcionāli pilnvērtīgākajām grāmatvedības programmām Latvijā, kas nodrošina gan finanšu un grāmatvedības uzskaiti, gan sniedz pietiekami ērtu risinājumu uzņēmuma vadībai.
Horizon Start sākuma komplektā (vienai juridiskai personai) iekļauts:
1 lietotājs,
algu aprēķins 10 darbiniekiem;
pamatlīdzekļu uzskaite līdz 100 vienībām;
elektroniskā datu apmaiņa ar banku sistēmām.
Ar bezmaksas Horizon Start Tu iegūsti
Sistēmas tūlītēju lietošanu bez sākotnējām investīcijām;
Pieeju jaunākajām un LR likumdošanai atbilstošām versijām;
Iespēju jebkurā brīdī pāriet uz Horizon un paplašināt izmantojamo funkcionalitāti;
Bezmaksas pieeju Zināšanu bāzei, tajā skaitā:
* Funkcionalitātes aprakstiem;
* Jaunāko un vēsturisko versiju aprakstiem;
* Padomiem un ieteikumiem, kā ar Horizon Start strādāt efektīvāk.
Un tālāk pēc gada, būs jāmaksā tikai uzturēšana - gadā LVL 60, t.i.,sākot ar otro lietošanas gadu, par to, lai visas jaunā likumdošana būtu Jūsu rīcībā
Matilde 03.09.2009 11:45
116 сообщений на сайте
116 сообщений на сайте
Matilde- tas atkarīgs no programmas izmantošanas pakāpes- ( lietotāju skaita; izmantoto bloku skaita....Kā arī viennozīmigi laika kad perioda programmu maksāts kad tā iegādāta.
Protams mazuļiem ar to pietiek. Bet apjomiem augot programma kļūst krietni dārga ( man uzkrātā programmas vērtība bez PVN aptuveni 7000 Ls)- Protams tai skaitā ir ņavaroti un mazajiem pakalpojumu sniedzējiem vai uzņēmumiem nevajadzīgas lietas. skaitlī nav ikgadējās abonēšanas maksas un summa uzkrājusies pakāpeniski papalšinot izmantošanas pakāpi un apjomu no 2005 gada kad nopirku starta bāzi 1 lietotājam par ja nekļūdos 500 Ls plus PVN
Cik zinu no diskusijām- Aivars arī sāka 2007 gada beigās vai 2008 gada sākumā un ņemot vērā ka zākā apvārsni nevis UVI un lieto tīklā- tie arī ir tūkstoši nevis par velti kā tagad pakaļ met. .:-D
Protams mazuļiem ar to pietiek. Bet apjomiem augot programma kļūst krietni dārga ( man uzkrātā programmas vērtība bez PVN aptuveni 7000 Ls)- Protams tai skaitā ir ņavaroti un mazajiem pakalpojumu sniedzējiem vai uzņēmumiem nevajadzīgas lietas. skaitlī nav ikgadējās abonēšanas maksas un summa uzkrājusies pakāpeniski papalšinot izmantošanas pakāpi un apjomu no 2005 gada kad nopirku starta bāzi 1 lietotājam par ja nekļūdos 500 Ls plus PVN
Cik zinu no diskusijām- Aivars arī sāka 2007 gada beigās vai 2008 gada sākumā un ņemot vērā ka zākā apvārsni nevis UVI un lieto tīklā- tie arī ir tūkstoši nevis par velti kā tagad pakaļ met. .:-D
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть