Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Avansa rēķini interneta tirdzniecībā К списку тем
Ingusz 11.09.2009 11:08
261 сообщение на сайте
261 сообщение на сайте
Ответы (5)
Es noteikti drukātu. Man gribas, lai grāmatvedībā viss ir skaidrs un neskaidrību gadījumā ir visi dokumenti, kas pilnībā atspoguļo konkrēto darījumu.
Piemēram VID pretpārbaužu gadījumā: ja es izskaitu naudu 30.septembrī saskaņā ar avansa rēķinu, bet Jūs naudu saņemat un PPR izrakstat 1.oktobrī. Vienam PVN priekšnodoklis septembrī saskaņā ar avansa rēķinu. Otram oktobrī...un PPR
Lai veicas:-)
Piemēram VID pretpārbaužu gadījumā: ja es izskaitu naudu 30.septembrī saskaņā ar avansa rēķinu, bet Jūs naudu saņemat un PPR izrakstat 1.oktobrī. Vienam PVN priekšnodoklis septembrī saskaņā ar avansa rēķinu. Otram oktobrī...un PPR
Lai veicas:-)
Mani arī šitas interesē. Pēc būtības avansa rēķinus negrāmato, vai ne? Tātad pirmais ko iegrāmato ir ienākošā nauda bankas kontā. Sanāk, ka bankas izraksts ir tas dokuments uz kura pamata tiek veikts grāmatojums (avanss). Tātad sanāk, ka izdrukātais avansa rēķins ir tikai smukums, ko pieliek klāt bankai .. ?
Booster 11.09.2009 12:55
143 сообщения на сайте
143 сообщения на сайте
A kā ir gadījumos, kad klients internetā norēķinās ar karti vai, piemēram, ar hanzanet starpniecību? Būtībā jau tas ir tas pats avansa gadījums manuprāt. Arī šādos gadījumos būtu jādrukā mums avansa rēķini un tie jāuzkrāj?
Nez kā dara forumcinemas, ja klients nopērk biļeti internetā norēķinoties ar karti. Vai tiešām viņiem stāv pilnas mapes ar avansa rēķiniem par šādiem gadījumiem...
Nez kā dara forumcinemas, ja klients nopērk biļeti internetā norēķinoties ar karti. Vai tiešām viņiem stāv pilnas mapes ar avansa rēķiniem par šādiem gadījumiem...
Ingusz 11.09.2009 14:08
261 сообщение на сайте
261 сообщение на сайте
mēs jau 3 gadus kā šādus rēķinus nedrukājam, jo mums notiek vairāki tūkstoši pirkumi mēnesī, es pat katru darījumu atsevišķi negrāmatoju, bet gan kopējo summu par mēnesi... ja es katram drukāšu rēķinu un vēl meklēšu kā viņš ir apmaksājis, tas ir mums i-veikalā pastāv 7 dažādi norēķinu veidi, tad es ne tikai nošaušos pakāries, bet pie viena arī sadedzināšos dzīvs!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть