Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Preču pārdošana ar pasta piegādi К списку тем
Preču pārdošana ar pasta piegādi
Uzņēmums pārdod preci pēc sludinājumiem internetā, presē.Veikala un kases aparāta
pagaidām nav. Preci klientam-fiziskām personām- piegādā Latvijas pasts, saņem no klienta samaksu un ieskaita firmas kontā.Vai darījums jānoformē ar pavadzīmi? Kā būs ar klienta -fiziskās personas parakstu? Darījumu summas ir mazas.Kā rīkojas interneta veikali? Vai arī par katru sīku preci raksta pavadzīmi?
Ответы (8)
Ir taču noteikumi 1083, kuri Jums tik un tā būs jāzina kā pieci pirksti.
Labāk jau nu ātrāk ...
Vai tiesam 1083? Tadus neatrodu. Mani ari interese, vai kads var palidzet atrast tos noteikumus, ludzu?
ja ir bijusas diskusijas par sho agrak, vai kads varetu palidzet, ludzu, ar linkiem? es neatrodu. man ari nav kirilicas uz klaviaturas, ja diskusijas rakstitas krieviski - kads palidzes?
MK noteikumi 1038
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=10&id=874&hl=1
Ja pratāt atrast
www.vgk.lvsen vajadzēja prast atrast
www.vid.gov.lv
nu i grāmatvedis kopš 2005.gada!!!
To: Aivars
es neprasiju noteikumus 1038,tie ir sen zinami, nedz ari palidzibu atrast
vid.gov Pat JUS nespeejaat atrast mistiskos 1083 un vel iedroshinaties izcelties ar savu parakumu
Saulīte! Jums, liekas, negaisa mākonis priekšā pielīdis! Cilvēks pārrakstījās, kolēģi (divi!!) izlaboja, bet Jums joprojām nepielc!:-/
Закрыть
Краткое описание нарушения