Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
aptauja par sertifikātu
http://gramatvezusc.lv/index.html
Varbūt kādam jau ir šāds? cik noderīgs? cik sarežģīti eksāmeni?
Ответы (12)
Atsauksmes labas. Mācības ilgst visu gadu katru sestdienu (apm.9.mēnešus), summa nav maza. Eskāmeni nopietni.
hmm- par mācībām tur neko neatradu .
А учат в Бизнескомплексе. Но можно экзамен и без учебы сдавать, если в себе уверены. Отзывы очень хорошие.
Var, bet bez apmācībām ir ļoti grūti un, cik zinu, jābūt noteiktiem kursiem (kredītpunktiem), lai pielaistu pie eksāmeniem.
Man ir šis sertifikāts, bet tas pagaidām nebija noderīgs (mācījos "sev"). Eksāmeni diezgan nopietni.
Apmācība un pasniedzēji ļoti patika.
Ну вот когда я в Бизнес комплексе училась, экзамены на этот сертификат можно было сдавать по желанию, за отдельную плату. Курсы посетила с огромным удовольствием, а вот на сертификат сдавать не пошла, потому как на мой взгляд это выброшенные деньги.
Šodien biju sertifikācijas centrā un apskatīju iepriekš bijušos jautājumus (to drīkst darīt jebkurš). Eksāmenus var likt bez mācīsanās un tie sastāv no 2 daļām - finanšu un vadības grāmatvedības. Finanšu gr-ba man likās pupu mizas, bet vadības gr-ba... 7 gadus atpakaļ augstskolā mācījos, bet viss jau tā kā piemirsies. Tur jārēķina uzdevumi - pašizmaksa, kalkulācijas, bezzaudējuma punkts un bruto peļņa u.c. Ikdienā to nedaru, tāpēc ir aizmirsies. Mani kolēģi gan apgalvo - ja ir augstākā izglītība grāmatvedībā, ka sertifikāts nav nepieciešams. JA būtu pārliecība, ka eksāmenus varu nokārtot bez papildus kursiem, domāju, ietu, bet tagad esmu pārdomās...
Экзамены на курсах пошли в зачет на сертификат. Только платить пришлось за сертификат дополнительно. Не пригодился ни разу. Только тщеславие немного потешил.
И все. Для объявления о работе звучит красиво и все
Только не забудьте, что срок действия сертификата, если не ошибаюсь, три года, потом снова надо пересдавать.
Mana draudzene bija un teica, ka kursi esot ļoti interesanti un vērtīgi. Bet izmaskājuši ~600 latu+braukāšana+brīvdienas "zaudēšana".
Bet, kas attiecas uz eksāmeniem, tad ne visi nolikuši arī ar visiem kursiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения