Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Apsaimniekošana - jurists К списку тем
Apsaimniekošana - jurists
Varbūt jūs varētu ieteikt kvalificētu un pārbaudītu juristu mājas apsaimniekošanas jautājumos...
Ir ieildzis konflikts ar mājas apsaimniekotāju un paši (fiziska persona)vairs nevaram tikt galā.
Ответы (7)
Kādā jautājumā nevarat rast kopēju valodu?
Mēs pirms kāda laika ar savu māju atvienojušies no namu pārvaldes, kura mūs čakarēja cik tai tīka. Tagad esam spiesti cīnīties ar tās čakarēšanas sekām. Ejam pie dažādām instancēm, uzsākam sarunu par apsaimniekotāja sniegšanu tiesā, bet pretī tik saņemam atbildes, ka tā ir cīņa ar vēja dzirnavām un neko nepanāksim.
Varu ieteikt Ventspils advokātu Gints Laiviņš - Laivinieks. Vienu tiesu mēs jau vinnējam. Vēlu pacietību!
kopš 2000.gadamums ir autonoma apkure dzīvoklī Ķekavā. Bij noslēgta mutiska vienošanās, ka maksāsim viņiem par siltumu, jo apsaimniekotājs bija nopircis jaunu apkures katlu. Summas arī nebija lielas.
Uz šo brīdi summas ir astronomiskas jo dzīvoklis ir liels, sanāk maksāt dubultā - gan apsaimniekotājam, gan Latvijas gāzei.
Apsaimniekotājs pieprasa dokumentāciju, kas jau tika iesniegta 2000.gadā, papildus vēl izvirzot dažādas prasības un familiāri atbildot uz vēstulēm.
Atvienoties no namu pārvaldes nekad nesanāks, jo iedzīvotāji ir iesīkstējuši un viņus apsaimniekotājs vairāk vai mazāk apmierina.
Bet man nav vairs tā cīņas spara, kas bija sākumā. Tāda, lūk, bēda.
Кто ж о таких вещах mutiska vienošanās заключает!
Tā jau ir kā ir - vīrs gribēja laikam apsaimniekotājam "izpalīdzēt"..jauns katls, lielas izmaksas, jāpalīdz...
Izpalīdzējās.
Ja man būtu iepriekšējā alga, bez ierunām visiem visu samaksātu, tomēr šobrīd nevaru tā atļauties. Šoreiz vajadzētu apsaimniekotājam "izpalīdzēt", jo autonomā apkure ir ierīkota ar visu dokumentāciju, tomēr šajā situācijā dots devējam neatdodas...
Visvairāk man kremt apsaimniekotāja attieksme.
Atvainojos par tik smagu tēmu piektdienā, šodien saņēmu no apsaimniekotāja vēstuli un padevos emociju uzplūdiem.
А что он вообще имеет право с Вас требовать, если договора нет? По-моему, Вы его можете в сад послать.
Закрыть
Краткое описание нарушения