Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bilances horizontāla analīze К списку тем
Bilances horizontāla analīze
Labvakar visiem! Ir nepieciešama Jūsu palīdzība. Rakstu maģistra darbu un iestrēgu uz Bilances horizontālas analīzes. Man tads jautājusm, kuru gadu uzskata par Bāzes gadu? Man ir periods no 2005 līdz 2008 ieskaitot, problēma ir tā, kā 2005 ir dibināšanas gads un jā es ņemu šo gadu par b. tad man procenti sanāk astronomiski līdz 4000 %:-< galīgi nezīnu ko darīt.:'(
paldies par atsaucību un palīdzību:-)
Ответы (14)
Kas tas par periodu priekš bilances - trīs gadi?
Es arī rakstu maģistra darbu un salidzinu visus gadus ar 2008.gadu
Bāze parasti ir pēdējais gads - Jums 2008, ar to arī salīdzina
Un ar nepilnu gadu pilnu nemaz nevar salīdzināt, tad tur vismaz % jāpārrēķina tas nepilnais.
Bāzes gadi ir 1905 1917 1941 1945
Aivar007, cilvēks raksta maģistra darbu, a Jūs te jokus plēšat tik!
за базовый год обычно принимают первый год периода за который составляют афхд... если год неполный, то применяют поправочные коэффициенты!...
Dimma
Manis pēc viņa var rakstīt jau memuārus.
Kā māku, tā maunu.
paldies Jums liels! Ņemšu 2008 gadu...
cerēsim kā paspēšu uzrakstīt līdz aizstavēšānai!:)))
Iesaku ieklausīties Bateikina norādījumā;-)
paldies... bet es nezinu to koeficientu
neesmu grāmatvēde... bet taisot uzņēmuma analīze sanāca kā es taisu ari finansiāla stavokļa analīzi... nu jau kadu nedeļu cenšos kaut ko labu aprēķināt..
sanāk lēni...un ne parak labi
Koeficientu izrēķina.Kaut vai pēc mēnešu proporcijas.KoJūs ņematies taisīt ko neziniet.Vaiuzlieciet Googlē, tur pašu vellu atradīsiet.
Varbūt ir vērts izlasīt attiecīgu mācību grāmatu, lekciju konspektus vai pajautāt savam pasniedzējam.
Могу посоветовать литературу Januška, M. Firmas finansiāli ekonomiskā stāvokļa analīzes metodika. Rīga: „ZKC SIA ĪNOVĀCIJA”, 2002. 40 lpp. (Она же есть на русском языке) В своё время я звонила и заказывала, она совсем дёшево стоила
Закрыть
Краткое описание нарушения