Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Kā noķert mežonīgu kaķēniņu adopcijai? К списку тем

Kā noķert mežonīgu kaķēniņu adopcijai?
Mana sirds lūzt redzot pagalmā kaķīti divu sprīžu garumā ieskaitot astīti.Mājas iedzīvotāji viņu piebaro, protams es arī. Labprāt pieņemtu viņu, kaut gan man jau ir Emilio(rudais sātans- kodējiņš),bet nevaru noķert.Varbūt kāds zin, kur var iznomāt speciālu krātiņu,kādu var redzēt DISCOVERY kanālā. Tādā krātiņā ieliek barību un kolīdz dzīvnieciņš tajā ienāk, tas aizveras.Varbūt ir citi ieteikumi un pieredze? Būšu ļoti pateicīga.
Sheridan
Sheridan 30.11.2009 10:52
183 сообщения на сайте

Ответы (16)

Pamēģiniet piezvanīt dzīvnieku patversmēm un dzīvnieku SOS.

Iespējams, palīdzēs. Bet zinu no personiskās pieredzes- klejojošus kaķus noķert ir ļoti grūti. Jābaro un jāgaida, kamēr pats piekritīs kontaktiem. Man mājās visi trīs kādreiz bija klejojošie- mežonīgie, bet visi paši nāca klāt pie barības un ļāvās noķerties, lai turpmāk dzīvotu kā saimnieka kaķi. Lai veicas!
Tiggra123
Tiggra123 30.11.2009 10:58
435 сообщений на сайте
Var noķert ar zvejnieku " sačoku" ķeseli ar kuru izceļ laukā zivis, lai nenoraujas. Tikai jābūt pacietīgam un veiklam.Jāiedod ēdamais un kaut kādā attālumā jau viņš pielaižas klāt, tad capc, tīkliņu veikli un galvenais uzmanīgi, lai kaķīti nesaspiež, virsū un kaķis rokā. Tad uzmanīgi, lai nesaskrāpē, ienes istabā.Tur viņš sēdēs zem gultas kādu nedēļu, bet tad beigu beigās kļūs par civilizētu kaķi.:-D
Ilma
Ilma 30.11.2009 12:48
30495 сообщений на сайте
Emilio dabūs sirdssāpes.:-(
Andaz
Andaz 30.11.2009 13:54
27892 сообщения на сайте
Paldies,Tiggra un Ilma!! Priecājos, ka neesmu vienīgā kaķu interešu aizstāve. Varu iedomāties, cik amizantu skatu varēja vērot daudzstāvu nama iedzīvtāji,kad es ar kaķu krātņu rokā rāpoju pa krūmiem. Nu un kas?
Sheridan
Sheridan 30.11.2009 13:58
183 сообщения на сайте
Anda! Emilio ir brīdināts, ka par cietsirdīgu izturēšanos pret cilvēku var iestāties kriminālatbildība. Tas tomēr viņu neattur no košanas rokā un uzbrukuma kājām. Neliels stress viņu nedaudz atsvaidzinās.
Sheridan
Sheridan 30.11.2009 14:04
183 сообщения на сайте
Pret cilvēkiem - jā, bet pret savas sugas pārstāvi? Sirsniņa sāpēs

Man pat papagailis bija sarūgtināts līdz sirds dziļumiem, kad es žurkuli mājās atstiepu. Kārlis pat uzbruka Frīdim. Labi, ka paspēju paglābt žurkuli no aizvainotā putna nagiem.

atceros, bērnībā mamma atveda mazu ruksēnu un kamēr kūtī taisīja viņam vietu, palaida paskraidīt pa virtuvi. Mūsu runcis drausmīgi apvainojās, drausmīgi. Uzkāpa uz ledusskapja, uzgrieza mums muguru un nerunāja. Mēs ilgi viņam "pielīdām"
Andaz
Andaz 30.11.2009 14:08
27892 сообщения на сайте
Anda, dievinu "pielīdējus"!
Sheridan
Sheridan 30.11.2009 14:22
183 сообщения на сайте
Un kādas bija pielīšanas metodes?LOL
Ivan_s
Ivan_s 30.11.2009 14:23
1208 сообщений на сайте
arī "pielīsts"?

Suņiem - saimnieks, kaķiem - apkalpojošais personāls.
Andaz
Andaz 30.11.2009 14:23
27892 сообщения на сайте
Oi, metodes daudz! Tu stāvi blakus un atvainojies par savām izdarībām stāstot, ka nekas skaistāks, labāks uz pasaules nav izgudrots kā dižais Mincis Ka jaunais iemītnieks vienmēr būs mazāk svarīgs kā Mincis-mājas galvenais saimnieks Ka Mincim būs tas gods jauno apmācīt, iepazīstināt ar mājas kārtību...... Un kur nu vēl kārumi, kas tiek pasniegti sirdssāpju remdēšanai
Andaz
Andaz 30.11.2009 14:25
27892 сообщения на сайте
Sunīts domā:cilvēks mani baro,glauda- laikam viņš ir Dievs.

Kaķīts domā: cilvēks mani baro, glauda- laikam es esmu Dievs.
Sheridan
Sheridan 30.11.2009 15:06
183 сообщения на сайте
Анекдот в тему.

Две рыбки в аквариуме.

- Бога нет!

- Ну если бога нет, кто же воду в аквариуме меняет?

Martinas
Martinas 30.11.2009 16:44
38532 сообщения на сайте
Izstāstiet vai kaķēnu idevās noķert.
Ilma
Ilma 30.11.2009 21:48
30495 сообщений на сайте
Aizrakstīju dzīvnieku SOS par krātiņa nomu, gaidu atbildi. Pagaidām gaidu Melnīti brokastīs. Noteikti ziņošu par jaunumiem.
Sheridan
Sheridan 01.12.2009 08:09
183 сообщения на сайте
Beidzot kaut kas jauks! Varēsim kolektīvās bilances vietā - mincim vārdiņu domāt
Andaz
Andaz 01.12.2009 09:48
27892 сообщения на сайте
Sheridan jau nosauca viņu par Melnīti .....................................

Lai, Jums Sheridan, veicas, man mājās aug divi "mežonīgi" kaķubērni (vasarā kādi nelieši pie maniem vārtiem izmeta ) ..... Uzticīgākus un mīlošākus kaķus neesmu redzējusi
Dinaro
Dinaro 01.12.2009 13:54
8241 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.