Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Foruma "gļuhi"
Administratoram
Pēdējā laikā forumā parādījušies "gļuhi".
Atveru forumu - neizlasītās tēmas.
Nospiežu uz kādu tēmu, izlasu, spiežu uz nākamo tēmu - uzkaras. Un tā katra otrā tēma. Arī ar "atpakaļ" nekas nesanāk.
Un tā tēma, kuru gribēju izlasīt, protams, pa to laiku jau "tu-tū" - kļuvusi par izlasītu.
Vajadzētu šo kļūdu tomēr izlabot, ja iespējams.
Man personīgi tas ļoti traucē, un pat kaitina.
Ответы (12)
Un refresh poga arī derētu...
Tad jāiet uz galantērijas veikalu, tajā pogas pārdod...
Uzlieciet internetam *Operu* - tad šīs problēmas nebūs. Tēmu atmest kā izlasītu būs iespējams *atmest* tikai, ja nospiedīsiet sistēmas pogu, kuras saucas *Reload* vai izpildot funkciju Ctrl+R.
Opera ir tā, kurā dejo, un balets tas, kurā dzied vai kā?
Beigās tik un tā - vai kā
Beigas labas, viss ir labs.
Nezinu kā citus, bet mani pēdējā laikā šis forums arvien biežāk "besī ārā" - tēmu sāk vērt vaļā, un neatver, un tā pazūd tā, ka nevaru vairs atrast, jo foruma lietotāji (1) par vienu un to pašu jautājumu atver 77 tēmas; (2) tēmas saliek absolūti neatbilstošās sadaļās.
Kā redzu, portāla administrācija par šo "gļuhu" "neklapē ar susīm".
Если это единичный случай - то проблема с программой, при помощи которой просматривается этот форум (один из вариантов).
Попробуйте установить Mozilla Firefox или Google Chrome, чтобы проверить.
Какой программой вы пользуетесь?
з.ы. Ответ какой-то серьёзный получился (-:
Mozilla
Un programmas vaina jau nu tā gan laikam nebūs.
Tas nav vienīgais gadījums - tas tā pēdējā laikā notiek regulāri. Faktiski katru dienu.
Bet paldies, ka centāties palīdzēt ar padomu.
Aivar, uzrakstiet vēstulīti foruma adminam....būs ātrāk....:-)
Starp citu, varbūt vainīga arī antivīrusa programma. Vai citas lapas (piem. delfi un komentāri, ja to ir daudz) veras vaļā ātrāk?
Es tādā gadījumā arī paklausītu Sletla's ieteikumam.
Закрыть
Краткое описание нарушения