Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
pŗdotās preces izņemšana no noliktavas uzskaites. К списку тем
Larcix 08.12.2009 09:33
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Ответы (7)
Ir iekšējās pavadzīmes ar kurām preci pārvieto struktūrvienību ietvaros.
Bet, lai precīzi atrbildētu uz jautājumu, jāzina kaudze lietu - vai noliktava ir citā mājā, vai tikai citā telpā, vai pārdodat akcizētās preces...
Bet, lai precīzi atrbildētu uz jautājumu, jāzina kaudze lietu - vai noliktava ir citā mājā, vai tikai citā telpā, vai pārdodat akcizētās preces...
*... par pārdoto preci paralēli kases aparāta čekam rakstu pādrdošanas pavadzīmi...*
-----------------------------
Tā jancīgi izklausās...
Varbūt sāciet izklāstu ar uzskaites metodēm kādas pastāv un apstākļiem, kas ir būtiski tirdz. org. Jūsu uzņ.
-----------------------------
Tā jancīgi izklausās...
Varbūt sāciet izklāstu ar uzskaites metodēm kādas pastāv un apstākļiem, kas ir būtiski tirdz. org. Jūsu uzņ.
Liepupe 08.12.2009 10:16
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
te nav nekā. mani pieaicināja jo līdz šim te viņi paši kkā muļāja bet tagad tas neiet cauri. man noliktavas uzkaitē ir prece kas jau pārdota un tagad es gribu zināt kā viņu no turienes dabūt ārā...
Larcix 08.12.2009 10:44
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Atbilde viena - Inventarizācija pēc fakta Šur, Inventarizācija pēc fakta Tur.
Liepupe 08.12.2009 10:47
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
... Vienlaicīgi.
Liepupe 08.12.2009 10:48
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
"mani pieaicināja jo līdz šim te viņi paši kkā muļāja" - atvainojos par savu rupjību, bet izskatās, ka jāpieaicina vēl kāds, kas kaut ko sajēdz, lai netiek muļļāts tālāk!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть