Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Lietotas automašīnas pārdošana par zemāku cenu К списку тем

Lietotas automašīnas pārdošana par zemāku cenu
Kas notiek ar PVN, ja lietota automašīna tiek pārdota zem atlikušās vērtības?
Marap
Marap 09.12.2009 11:17
25 сообщений на сайте

Ответы (5)

Ja tā vērtība ir tirgus vērtība, tad ar PVN nekas nenotiek.Galvenaisjābūt pārdotai par tirgus vērtību.
Ilma
Ilma 09.12.2009 11:20
30495 сообщений на сайте
Ilma

Bet kā noteikt šo tirgus vērtību? It sevišķi šajos laikos kad pircējs ir ar mieru pirkt tikai par kapeikām:-(
Inetam
Inetam 19.12.2009 11:13
156 сообщений на сайте
А вот это уже вопрос. Потому как знаю фирму, которую налоговая заставила доказывать эту рыночную стоимость, пригласив эксперта. Они, вроде, сертифицированные. И немало денюшек, естественно, берут за работу. В слечае же с копеечной машиной это смешно выглядит. Но это наша обязанность доказывать.
Valterin
Valterin 19.12.2009 11:39
8641 сообщение на сайте
Ja VID grib, lai pieaicina eskpertu un maksā viņam:-D

Izdrukājiet piem. no ss.lva/m cenas kuas analogas Jūsu a/m parametriem.
Ilma
Ilma 19.12.2009 13:10
30495 сообщений на сайте
nu skatoties cik lietota - ja pāris gadus un pārdod gribat par kapeikām, tad riskanti. mēs parasti dzinām uz servisu, tur mums zīmēja tāmi uz remonta summu un to glabājam kā pamatojumu. bet mums tās a/m arī bija 10-15 gadus vecas.

principā ja pabraukt ar a/m bez eļļas var nokaut tā, ka cena uz 50% atšķirsies no standarta tirgus.
Sibylla
Sibylla 21.12.2009 10:35
1499 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.