Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Labdariiba К списку тем

Labdariiba
Sveiki.sakiet luudzu kaa pareizi dariit. Es sodien sleedzu struktuur vieniibu un visas beernu dreebes, kas bija palikusas veikalaa ,aizvedu uz kriizes centru. Kaa man paraadiit to papiiros? Biju VID, tur teica lai uzrakstu tikai aktu cik un ko (naudas veertiibaa)aizvedu un to summu atskaitu no izdevumiem. Tur it kaa likaas skaidrs,bet atnaakot maajaas saaku domaat,bet kaapeec man tos izdevumus taisiit mazaakus uz to summu,ja es tacu esmu to preci pirkusi,firmas vajadziibaam un par taas naudu,nevis no savas kabatas ..kaut kaa vairs neko nesaprotu

p.s. esmu IK
Mariskam
Mariskam 14.12.2009 21:54
18 сообщений на сайте

Ответы (6)

No izdevumiem jāatskaita tāpēc, ka pērkot preci tā bija paredzēta pārdošanai, tad to pārdodot saņemtu ieņēmumus un preces vērtība ietu uz izdevumiem.Betja preci nepārdevāt, bet atdevāt bez ieņēmumiem, tad arī izdvumi par šo preci nevar parādīties.
Ilma
Ilma 14.12.2009 22:04
30495 сообщений на сайте
hm... bet kaa es to varu tagad izdariit.mantak zurnaalaa ir viss sarakstiits,kad ko pirku,par cik..es tak nevaru zurnaalu labot.vaigada atskaitee tas tikai paraadaas. sanaak to naudu,ko teereeju preces iegaadei,tagad jaraksta ka izneemu personiskaam vajadziibaam? un visas pavadziimes mest aaraa?
Mariskam
Mariskam 14.12.2009 22:09
18 сообщений на сайте
Nekādā gadījumā neko nav jāmet ārā un nekas nav uz atpakaļu jālabo.

Ierakstiet to aktu žurālā un akta summu pie ieņēmumiem un tas skaitīsies izņemti ārā izdevumi ( samazināti izdevumi kādi bija parādīti pērkot to preci kas tagad ziedota labdarībai)
Ilma
Ilma 14.12.2009 22:29
30495 сообщений на сайте
paldies Ilma par atbildeem. sanaak man buus tomeer pa nulleem? ja jau bija teiksim tie 500ls izteereti un tagad tos 500ls ierakstu pie ieneemumiem?? Savaadaak jau saaku domaat,ka baigi interesanti sanaak,es tos 500ls ziedoju+ veel par to summu nodokli veel jaasamaksaa.
Mariskam
Mariskam 16.12.2009 22:11
18 сообщений на сайте
Jā iznāk pa nullēm.:-)
Ilma
Ilma 16.12.2009 22:36
30495 сообщений на сайте
Liels paldies,savaadaak saaku uztraukties ka darot labu kaadam,izdaru slikti pati sev
Mariskam
Mariskam 17.12.2009 23:34
18 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.