Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Tirgus vērtība automobilim К списку тем

Tirgus vērtība automobilim
Labdien, sakiet lūdzu kā noteikt tirgus vērtību lietotam automobilim PVN aprēķina vajadzībām. Saprotu, ka PVN jāmaksā no tirgus vērtības... saprotu ka tirgus vērtība = vērtība par kādu var pārdot.... bet paskatoties sludinājumus cik prasa par tādu pašu automobili citi pārdevēji prasa piemēram 15000Ls bet reāli mums uzradies tikai viens pirkt gribētājs par cenu 5000Ls....un automobilis ir steidzami jāpārdod:-( Kā te būs ar PVN???? Vai neatnāks pēc gada audits un nepateiks ka tirgus vērtība bija pieņemsim 15000 un nepaprasīs PVN??? Pircējs ir nesaistīta persona. Palīdziet lūdzu tikt skaidrībā;-)
Inetam
Inetam 15.12.2009 16:20
156 сообщений на сайте

Ответы (5)

Jūs taču pati jau atbildējāt - "tikai viens pirkt gribētājs par cenu 5000Ls"
Andaz
Andaz 15.12.2009 16:24
27892 сообщения на сайте
Andaz

mani tik satrauc kā es to pierādīšu VIDam ja tie man pēc pāris gadiem centīsies iegalvot ka tirgus cena bija lielāka:-/

Bet ja tā nav saistīta persona tad arī viņi var piesieties darījuma vērtībai??? Es atradu MK noteikumos tikai par saistītajām personām:-/
Inetam
Inetam 15.12.2009 16:35
156 сообщений на сайте
Вот случилась на днях такая сделка...в накладной указана стоимость машины 8000 ,скидка 60% = 4800,конечная цена 3200 и затем ПВН.А почему не дать скидку...авто-салоны же дают скидку и по 5000 ...да и вообще это не запрещено...
Giza
Giza 15.12.2009 16:35
6496 сообщений на сайте
Ir tadi autoservisi kuri nodarbojas ar automašinas novertejumu un izdot dokumentu kaa apliecinajums par automas. vertibu.
Lubova11
Lubova11 15.12.2009 16:46
205 сообщений на сайте
Visdrošāk - pie apdrošinātājiem - viņi visu zin par visiem auto
Mu-maija
Mu-maija 15.12.2009 16:57
15888 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.