Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Kas var piedavat SIA?! К списку тем
Zeka8 23.12.2009 13:44
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Ответы (11)
ja nav 100 latu priekš SIA reģistrēšanas, tad reģistrējiet I.K.
Ja pat tik daudz nav, tad varbūt labāk nevajag "veidot jaunu projektu"
Ja pat tik daudz nav, tad varbūt labāk nevajag "veidot jaunu projektu"
Dimma 23.12.2009 14:02
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Ir gan 100 Ls gan ari varāk dotaja bridi interese teret naudu uz ko daudz labāko nevis SIA Iegadei!
Zeka8 23.12.2009 14:05
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Pie tam SIA, kas jau stradajusi mums ir labaka un parak daudz jau tagad firmu kas ne ar ko nenodarbojas kapec gan tadu nenopirktu!
Zeka8 23.12.2009 14:06
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
A позже intereses teret naudu uz ko daudz labāko nevis SIA Iegadei?
SIA и на ss.lvпродаются, только, вряд ли, ar pecapamaksu.
SIA и на ss.lvпродаются, только, вряд ли, ar pecapamaksu.
Я Вас понимаю.
Обратитесь в юридическую фирму, они обычно имеют таких клиентов. Учтите, нет ли долгов по фирме, юристы не гарантируют. Проверить чиста ли фирма, надо будет самим.
Обратитесь в юридическую фирму, они обычно имеют таких клиентов. Учтите, нет ли долгов по фирме, юристы не гарантируют. Проверить чиста ли фирма, надо будет самим.
Varu pārdot pat četras SIA (PVN maksātājas), gan ar nodokļu pārmaksām, gan ar nodokļu parādiem.
Rakstiet, ja interesē u e-pastu: inga.dizaa@apollo.lv
Rakstiet, ja interesē u e-pastu: inga.dizaa@apollo.lv
Ingad 23.12.2009 14:35
460 сообщений на сайте
460 сообщений на сайте
Es laikam pavisam blonda vai nu naiva.
Kam tādas firmas vajadzīgas: нет ли долгов по фирме, юристы не гарантируют. Проверить чиста ли фирма, надо будет самим.
Uzcep pa 100 latiem sev jaunu SIA un dzīvo bez raizēm.
Kam tādas firmas vajadzīgas: нет ли долгов по фирме, юристы не гарантируют. Проверить чиста ли фирма, надо будет самим.
Uzcep pa 100 latiem sev jaunu SIA un dzīvo bez raizēm.
Dimma 23.12.2009 14:44
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Nu nu vai tad jau par 100 ls pieņēma? Domāju, ka vajadzīga SIA , kas jau ir reģistrējusies agrāk , to prasa daudzos ES finansētos projektos ( piem darbība ne mazāk par gadu uc. visādi parametri utt.). Tā kā redzu jēgu SIA pirkt.;-)
Nu, ja vēl 3 dienas un būs par 100 latiem.
Arī šobrīd, ja mantisko ieguldījumu novērte par 999 latiem, visa SIA reģistrācija būs ap 150 latiem.
Savukārt, par ES projektiem neesmu lasījusi LIAA, ka tieši noteikumi ir darbība pirms projekta uzsākšanas. Kritēriji pārsvarā ir, lai NĪ, PL vai 50 - 75% finansējuma būtu īpašnieku un uzņēmums vēl piecus gadus pēc projekta realizācijas veiktu paredzēto uzņēmējdarbību.
Arī šobrīd, ja mantisko ieguldījumu novērte par 999 latiem, visa SIA reģistrācija būs ap 150 latiem.
Savukārt, par ES projektiem neesmu lasījusi LIAA, ka tieši noteikumi ir darbība pirms projekta uzsākšanas. Kritēriji pārsvarā ir, lai NĪ, PL vai 50 - 75% finansējuma būtu īpašnieku un uzņēmums vēl piecus gadus pēc projekta realizācijas veiktu paredzēto uzņēmējdarbību.
Dimma 23.12.2009 15:10
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Факт тот, что фирмы покупают и продают, и давно. На самом деле, бывает нужна фирма с историей. Иногда надо, чтоб "затра", что бы и банковский счет уже был, и НДС регистрация, которую надо ждать 15 рабочих дней.
Я сама сталкивалась несколько раз с такими "купленными" фирмами. Проблем с долгами не было, с отчетами -по ерунде, быстро все исправили.
Я сама сталкивалась несколько раз с такими "купленными" фирмами. Проблем с долгами не было, с отчетами -по ерунде, быстро все исправили.
Domāju, ka man atradsīsies firmu, kuru, Zeka8, Jums gatavi uzdāvināt!
Varbūt pat divas!
Ja interesē - rakstiet uz e-pastu.
Varbūt pat divas!
Ja interesē - rakstiet uz e-pastu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть