Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Bezdarbnieka pabalsts К списку тем

Bezdarbnieka pabalsts
Mans jautājums neattiecās uz grāmatvedību, bet tomēr lūgšu palīdzību! Gadu esmu bijusi BKA, atgriezoties darbā mani 2.dienā atlaida (štatu samazināšana). Izmaksāja kompensāciju, un algu par 2 darba dienām. Mani interesē kā VSAA rēķinās bezdarbnieka pabalstu? VSAA katrā nodaļā saka kaut ko citu: vienā saka 56Ls un viss, otrā - vidējais, kas bija 6 mēnešus pirms BKA.
Kumilute555
Kumilute555 28.12.2009 13:31
140 сообщений на сайте

Ответы (4)

Man arī no BKA atgriezās māmiņa un arī man atbildes bija dažādas, bet tomēr laikam ir tā, ka ja pēc BKA būs nostrādāta kaut viena diena (kaut 1Ls saņemts), bezdarbnieka pabalsts ies no pēdējiem 6 mēnešiem līdz BKA, bet ja nebūs strādāts nemaz un nebūs saņemts pat ne 1 Ls, tad pabalsts no minimālās summas (apmēru precīzi nezinu). Ja kļūdos - palabos.
Janija
Janija 28.12.2009 13:51
331 сообщение на сайте
Liels paldies!!! Ceru, ka tā ari būs
Kumilute555
Kumilute555 28.12.2009 13:53
140 сообщений на сайте
Man atsūtīja lēmumu kur sareiķinaja pabalstu no 50Ls. Varbūt kāds zina, kura pantā ir minēts par nostrādāto dienu pēc BKA, kuras dēļ aprēķinā tiek ņemts vidējais par periodu, kas ir bijis līdz dekrētam.
Kumilute555
Kumilute555 07.02.2010 18:51
140 сообщений на сайте
www.likumi.lv

www.vsaa.lv
Aivars007
Aivars007 07.02.2010 19:00
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.