Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Reglamenti, kārtības - Valsts iestādēs К списку тем

Reglamenti, kārtības - Valsts iestādēs
sveiki!

Vēlējos lūgt palīdzību šādā jautājumā, proti, man steidzami jāpārveido mūsu iestādes kārtība, reglaments, metodika. (Valsts kontroles ieteikums), tieši sadaļā par apmaksas sistēmas kārtību , iekšējo kontroli uzskaiti utt. Varbūt kādam jau ir līdzīga izstrādāta metodika, kas man varētu ļoti palīdzēt.

Paldies jau iepriekš.

evijux@inbox.lv
Irma55
Irma55 17.01.2010 16:18
36 сообщений на сайте

Ответы (5)

kāda valsts iestāde? tur tak jāskatās- tām jau mēdz būt kopīgas tās metodikas..
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 17.01.2010 23:36
2558 сообщений на сайте
...man steidzami jāpārveido mūsu iestādes kārtība, reglaments, metodika ...

Vai tiešām grāmatvedis šajā valsts iestādē ir tas viskompetentākais, lai pārveidotu iestādes kārtību!

Un ko vispār nozīmē "iestādes kārtība"?

Valsts iestādes darbību reglamentē Nolikums, kuru apstiprina vai nu attiecīgā ministrija, vai atsevišķos gadījumos Ministru kabinets.

Visticamāk, Jūs uzrakstījāt vienu, bet domājāt pavisam ko citu.

Un ja tā - tad kādu jaunu "kārtību" no Jums var sagaidīt!

Atvainojiet, piedodiet - es Jums neko tamlīdzīgu neuzticētu, ja Jūs neprotat pat pajautāt, ko īsti Jums vajag.
Aivars007
Aivars007 18.01.2010 08:24
26984 сообщения на сайте
Negribu būt nepieklājīga, apliekot citu uzrakstīto....

Es to uzrakstīju tieši tā kā vēlējos un pilnībā apzinos ko uzrakstīju, jo ministriju izstrādātā "grāmatvedības uzskaites kārtības" paraugā , kā arī tikko pieņemtajā jaunajā nolikumā nav gandrīz nekā no tā attiecībā par darba samaksas kontroles sistēmu , ko no mums prasa ( iesaka)Valsts kontrole.

"Un ko vispār nozīmē "iestādes kārtība"?"

Atbilde: "................. grāmatvedības organizācijas, uzskaites un finanšu pārskatu iesniegšanas un konsolidācijas kārtība"

un komentam: "Un ja tā - tad kādu jaunu "kārtību" no Jums var sagaidīt!"'

Varu atbildēt vienu.....man nācies ļoooti daudzus , piedotiet par izteicienu, citu "mēslus" strebt laukā , kuri sevi bija uzskatījuši par "visgudrākajiem",bet pārējie ir stulbi, jo ne tā noformulēja jautājumu!!!

Paldies!
Irma55
Irma55 18.01.2010 19:39
36 сообщений на сайте
Irma55, no saviem veciem krajumiem aizsūtīju Jums uz e-pastu. Var būt kaut-kas noderēs
Meek
Meek 18.01.2010 22:45
5685 сообщений на сайте
Te nu gribas atzīmēt, ka cik nu es pamanīju, MK visur daudzko pamainījis. Nekā personīga.
Liepupe
Liepupe 18.01.2010 22:48
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.