Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Reglamenti, kārtības - Valsts iestādēs К списку тем
Reglamenti, kārtības - Valsts iestādēs
sveiki!
Vēlējos lūgt palīdzību šādā jautājumā, proti, man steidzami jāpārveido mūsu iestādes kārtība, reglaments, metodika. (Valsts kontroles ieteikums), tieši sadaļā par apmaksas sistēmas kārtību , iekšējo kontroli uzskaiti utt. Varbūt kādam jau ir līdzīga izstrādāta metodika, kas man varētu ļoti palīdzēt.
Paldies jau iepriekš.
evijux@inbox.lv
Ответы (5)
kāda valsts iestāde? tur tak jāskatās- tām jau mēdz būt kopīgas tās metodikas..
...man steidzami jāpārveido mūsu iestādes kārtība, reglaments, metodika ...
Vai tiešām grāmatvedis šajā valsts iestādē ir tas viskompetentākais, lai pārveidotu iestādes kārtību!
Un ko vispār nozīmē "iestādes kārtība"?
Valsts iestādes darbību reglamentē Nolikums, kuru apstiprina vai nu attiecīgā ministrija, vai atsevišķos gadījumos Ministru kabinets.
Visticamāk, Jūs uzrakstījāt vienu, bet domājāt pavisam ko citu.
Un ja tā - tad kādu jaunu "kārtību" no Jums var sagaidīt!
Atvainojiet, piedodiet - es Jums neko tamlīdzīgu neuzticētu, ja Jūs neprotat pat pajautāt, ko īsti Jums vajag.
Negribu būt nepieklājīga, apliekot citu uzrakstīto....
Es to uzrakstīju tieši tā kā vēlējos un pilnībā apzinos ko uzrakstīju, jo ministriju izstrādātā "grāmatvedības uzskaites kārtības" paraugā , kā arī tikko pieņemtajā jaunajā nolikumā nav gandrīz nekā no tā attiecībā par darba samaksas kontroles sistēmu , ko no mums prasa ( iesaka)Valsts kontrole.
"Un ko vispār nozīmē "iestādes kārtība"?"
Atbilde: "................. grāmatvedības organizācijas, uzskaites un finanšu pārskatu iesniegšanas un konsolidācijas kārtība"
un komentam: "Un ja tā - tad kādu jaunu "kārtību" no Jums var sagaidīt!"'
Varu atbildēt vienu.....man nācies ļoooti daudzus , piedotiet par izteicienu, citu "mēslus" strebt laukā , kuri sevi bija uzskatījuši par "visgudrākajiem",bet pārējie ir stulbi, jo ne tā noformulēja jautājumu!!!
Paldies!
Irma55, no saviem veciem krajumiem aizsūtīju Jums uz e-pastu. Var būt kaut-kas noderēs
Te nu gribas atzīmēt, ka cik nu es pamanīju, MK visur daudzko pamainījis. Nekā personīga.
Закрыть
Краткое описание нарушения