Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Neizmantoti PPR numuri
Labdien!
Gribētu uzzināt kas ir jādara ar neizlietotiem PPR numuriem? Atskaiti par tiem ir jānodod VIDā? Vai tā ir tāda pati atskaite, kas par izlietotiem PPR numuriem?
Paldies jau iepriekš par atbildi!
Būšu jums ļoti pateicīga!!!
Ответы (15)
Bija jānodod atskaite par IV.ceturksnilīdz 15. janvārim, kur parāda neizlietotos numurus kā anulētos.
Kā vairojas strādnieku skaits...
Un pirms tam jāveic formāla inventarizācija par šiem atlikušajiem numuriem.
Vienkārši man nebija pirms tam zināšanas par PPR numuriem un bijusi grāmatvede pateica, ka sagatavos atskaiti par izmantotiem PPR numurim un tā kā es esmu grāmatvede no janvāra, man būtu jāsagatavo atskaite par neizmantotiem PPR numuriem. Un es tagad nevaru saprast vai tas bija jādara vienā un ta patī atskaitē vai tās ir divas dažādas atskaites... Lūdzu palīdziet! Piedodiet par varbūt muļķīgu jautājumu, bet man liekas ka VIDā man tik labi visu nepaskaidros, kā to varētu izdarīt jūs, mīļie grāmatveži!
Paldies jau iepriekš!
Jā, tā ir viena un ta pati atiskaite par 2009.g.4.ceturksni
Hmmm.... interesanti... Tad kāpēc bijusi grāmatvedi mani prasa atsevišķi sagatavot to atskaii... Tāpēc es arī samulsu...
Atskaite viena un tā pati.
Izlietotajiem numuriem pirmajā ailē burts I, anulētajiem (pārpalikušajiem, neizlietotajiem uz 01.01.2010) - pirmajā ailē burts A.
Надо было VIDam (до 15.01.2010) еще подать Акт об аннулировании,/комиссия в составе 3 человек и т.д/ так требовали и при наличии остатков накладных стр.отчетности до 15.01.09
Tikai atskaite, nekādi akti nav jānodod.
Liels paldies par palīdzību!
Sveiki! man ir cits jautājums, jaatskaitē ir kļūdaini norādīta viena PPR kā izlietota un 16 kā neizlietotas, bet bija jānorāda 17 kā neizlietotas, kā rīkoties? Kā kļūdu izlabot?!
Paldies!:'(
Dodaties uz VID un izlabojiet
Закрыть
Краткое описание нарушения