Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

PVN 0% vai 21% К списку тем

PVN 0% vai 21%
labdien!

Palīdziet lūdzu tikt skaidrībā!

Ja pirms PVN izmaiņām Latvijā reg.uzņēmumiem sniedzām starpniecības pakalpojumus Krievijā un pēmērojām 0% PVN uz 7.panta3p pamata, tad tagad

ar 4prim es apjuku un vairs neka nesaprotu, kādu tad PVN likmi man piemērot?

Zvaniju vienai VID nodaļai saka ka 21%, piezvanīju otrai saka nav vispār jāpiemēro- un tikai viena atbilde piemērojiet vadoties no 4prim punkta, bet konkrēti neviens nevar dot atbildi.
Lauri
Lauri 05.02.2010 15:05
45 сообщений на сайте

Ответы (4)

Es arī šodien zvanīju uz VID citā jautājumā.

Diemžēl, nevarēja man atbildēt.

Zvanīju uz citu nodaļu, kaut cik jēdzīgu atbildi dabūju.

Man tā arī pateica - mēs paši vairs neko nesaprotam. Ko tad var gribēt no jums.
Aivars007
Aivars007 05.02.2010 15:31
26984 сообщения на сайте
Смотря какие услуги, тогда и с ПВН можно определиться
Tt7
Tt7 05.02.2010 15:36
37863 сообщения на сайте
Man arī galvā viss sajucis. Sāku taisīt PVN deklarāciju par janvāri. Apstājos pie PVN 1 III daļas par piegādātām precēm un sniegtiem pakalpojumiem ES. Mēs sniedzam pakalpojumus Lietuvā. Mūsu firmas puišu tur strādā. Metālapstrāde ar antikorozoju. Līdz šim PVN 0% un basta. Mīļās meičas un zēni, vai patiesi tagad būtu jārēķina nodoklis 21%. Domāju, ka nē, bet....:-(
Elita
Elita 05.02.2010 15:42
1310 сообщений на сайте
starpn.pakalpojums- mums ir līgums ar Krievijas degv.tirgotājiem un Latvijas transporta uzņēmumi var sapildīties Krievijas degv.stacijās ar pēcapmaksu,šo degvielu tur arī izbrauc. Tad Krievija izraksta rēķinu mums, bet mēs izrakstam Latvijas firmām pamatojoties uz Krievijas datiem.
Lauri
Lauri 05.02.2010 15:44
45 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.