Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Ziedojumu izlietošana К списку тем

Ziedojumu izlietošana
Mēģināšu vēlreiz:

Pieņemsim, ka bezpeļņas organizācijai (biedrībai, kurai atļauts saņemt ziedojumus) tiek ziedota zināma naudas summa! Kā tā nauda tiek legalizēta (oficiāli, pēc likuma precīzi izlietota)?

Cik saprotu, ka vienkārši paņemt un pateikt, ka toreiz tam un tam, to un to , tas neiet cauri!
Pompejs
Pompejs 08.02.2010 16:16
11 сообщений на сайте

Ответы (5)

No kuras puses vēlaties legalizēt? No saņēmēja ( biedrības ) vai ziedotāja puses?

Ziedojums, ja parādās uzskaitē vienmēr ir legāls.Nelegāls ir tad ja nekur neparādās.
Ilma
Ilma 08.02.2010 16:19
30495 сообщений на сайте
Не-а, neiet , отчётность нужно составлять , а какую отчётность, можете узнать на домашней странице www.vid.gov.lv
Tt7
Tt7 08.02.2010 16:20
37863 сообщения на сайте
Piemēram: ir organizācija X, kurai ir ziedoti 30Ls.

Kādā veidā to naudu organizācija drīkst izlietot (kaut vai izdalīt pa 5 Ls bez darba esošajiem iedzīvotājiem)?

Kā reāli šo procesu atspoguļot atskaitēs!?
Pompejs
Pompejs 08.02.2010 18:05
11 сообщений на сайте
Ziedojumi var būt ar konkrētu mērķi un tādi kurus var izlietot pēc ziedojuma saņēmēja ieskatiem. Ja mērķis nav noteikts var izdalīt, domāju tikai jāatbilst biedrības mērķiem.
Ilma
Ilma 08.02.2010 21:37
30495 сообщений на сайте
Skatoties kads merķis ir Jusu SLO
Februaris
Februaris 16.02.2010 23:30
3562 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.