Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Закрытие фирмы К списку тем

Закрытие фирмы
Может кто подскажет, какие документы необходимо подготовить для закрытия фирмы (деятельность фирмы-кафе)? Буду очень благодарна за помощь.
Maliska
Maliska 25.02.2010 11:16
2387 сообщений на сайте

Ответы (6)

Varētu domāt, ka esat pirmo dienu šai forumā...

Meklētājā, meklētājā un vēlreiz - meklētājā!
Liepupe
Liepupe 25.02.2010 11:19
нет сообщений на сайте
Uzņēmuma reģistra mājas lapā ir info par dokumentiem, kas jāiesniedz UR
Daggne
Daggne 25.02.2010 11:30
8 сообщений на сайте
Jaiet uz UR jaievel likvidators ja pats proti to darbu varbut valdes loceklis pats .Tad UR pazino Vid.Jaatlaizvisi darbinieki un janodod gada parksta un likvidacijas sakuma bilance .Atskaites jaturpina nodod vida kamer ir likvidacijas.Protamsjasledz visi sadarbibas ligumi.Jaar vid viss kartiba 3 menesu laika vini dod izzinu ka nav pretenziju .Tas ir ja nomaksati nodokli un iesniegti visi parskati.Likvidacijasbeigas jaiesniedz sleguma bilance kur visam jabut pa nullem .Jaskatas lai nepaliek manta aktiva savadak maksaties iedz. ienakuma nodokli par ienemumiem no firmas.Debitorikreditori ja tas ir jasakarto.
Sofija6
Sofija6 25.02.2010 11:44
170 сообщений на сайте
Что значит закрытие?
Inst
Inst 25.02.2010 12:52
нет сообщений на сайте
Likvidācija ir iespējama tikai tad, ja uzņēmumam nav nenomaksātu kreditoru parādu, t.sk nodokļu. Ja ir neapmaksāti parādi, tad to var darīt tikai caur maksātnespējas procesu.

Bet, ja vēlaties aizvērt tikai veikalu, tad varbūt nav nepieciešams likvidēt arī firmu?
Ilzex
Ilzex 25.02.2010 13:10
2681 сообщение на сайте
http://www.vgk.lv/lv/forum/2/86836/

http://www.vgk.lv/lv/forum/5/85112/
Ambera
Ambera 25.02.2010 13:19
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.