Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

эссе (школа) К списку тем

эссе (школа)
Kapec visi stradojosie negrib but uznemeji? Нужно три аргумента "за " и три "против". Мне что-то ничего на ум не идет.
Oliy
Oliy 16.03.2010 16:08
1041 сообщение на сайте

Ответы (42)

Nodokļi protams jāmaksā.

Pašnodarbinātais man iesniegs rēķinu par padarīto darbu. Slimības lapu viņš taču man neiesniegs. Atvaļinājumu arī neprasīs. Un tā kā darbs tajā laikā nebūs padarīts nerakstīs arī rēķinu par nedarītu darbu.

Nekādas problēmas ar atbrīvošanu no darba arī nebūs? Šis pakalpojuma sniegšanas līgums tiek pārtraukts, un viss.

Ja pašnodarbinātais man iesniegs rēķinu kurā ir arī pvn. No cik lielas summas būs soc. Un ja šī darba veikšanai bija nepieciešami kādi izdevumi. Pēc manām domām tā jau ir paša pašnodarbinātā grāmatvedība.

Iespējams ka spriežu nepareizi. Nekad nav bijusi darīšana ar pašnodarbinātajiem.
Cena
Cena 18.03.2010 19:22
194 сообщения на сайте
Spriežat Jūs pareizi. Bet lieta ir tāda, ka tas ir ideāls un viņš ļoti atšķirās no īstas dzīves. Īsta dzīvē, cilvēkam vieglāk sēdēt bezdarbniekos, nevis reģistrēties kā pāšnodarbinātam. Tāpēc, ka mūsu valstī pašam vest grāmatvedību un sniegt atskaites (cilvēkam, kurš no tā neko nesaprot) ir ļoti sarežģīti un turēt savu grāmatvedi- diezgan dārgi!
Sletla
Sletla 22.03.2010 12:36
13531 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.