Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
CMR aizpildīšana К списку тем
Ответы (7)
Neesmu dzirdējusi, ka CMR kaut kur jāreģistrē, bet cik no semināra sapratu, tad tieši CMR ir kā attaisnojums, ka darījums noticis ārpus LR teritorijas, lai piemrādītu teiksim 0% likmes piemērošanu. Bet man nav bijis tādu darījumu, varbūt es maldos. Gudrāki grāmatveži zinās labāk pateikt, kā un ko.
par cik neviens nav atbildējis es meklēju kaut ko par CMR, nu tas ir tas ko es atradu, varbūt noder: (ja tas nav zaudējis vēl spēku)
http://www.vid.gov.lv/5likumi/vc.asp?source=8Piev/_VID_V_590lab.htm&KId=8
ja vēl ko atradīšu tad iemetīšu linku.
http://www.vid.gov.lv/5likumi/vc.asp?source=8Piev/_VID_V_590lab.htm&KId=8
ja vēl ko atradīšu tad iemetīšu linku.
CMR не является документом, подтверждающий ставку 0%. Ставка налога зависит от огромного числа факторов - кто, кому, куда, зачем и для чего вёз. В зависимости от комбинаций ответов на эти вопросы и применяется ставка от 0 до 18 или даже 22% (в Польше).
Ar 0% man viss apmeeram ir skaidrs un mees varam to piemeerot.
Vieniigi ir jautaajums par to, vai nav kaadi "knifi", kas jaazin, aizpildot CMR? Un kaa man izrakstiitie CMR ir jaanumuree?
Vieniigi ir jautaajums par to, vai nav kaadi "knifi", kas jaazin, aizpildot CMR? Un kaa man izrakstiitie CMR ir jaanumuree?
Cik es zinu, CMR jau ir ar Nr. Ja nav, tad numerācija var būt jeb kāda, bet ar zināmo logiku. CMR aizpildīšanas noteikumi ir CMR aizmugurē.
Es pats aizpildu CMR, būtībā tur jau viss ir prasīts, kas jāaizpilda un kā. Tulkojumi krievu un vācu valodās ir CMR otrā pusē.
Oziris 08.03.2007 13:57
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть