Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
vai obligāti nepieciešama PPR? К списку тем
Viveta 12.04.2010 14:36
84 сообщения на сайте
84 сообщения на сайте
Ответы (30)
Esmu saņēmusi gan rēķinus, gan pavadzīmes par preču piegādi, bet es pievēršu uzmanību, lai arī būtu darījuma aprakstā: preču piegāde.
Swift 13.04.2010 09:39
146 сообщений на сайте
146 сообщений на сайте
Attaisnojuma dokuments ir visi dokumenti, kas attaisno izdevumus - rēķins, EKA čeks, kvīts, pavadzīme!
Stulbums!:-<
Stulbums!:-<
Cien. Andaz, es saprotu, ka dzīve slikta, alga tik maza, un tik daudz jāstrādā, bet stulbums ir lamāties...... ja Jums liekas, ka nepareizi raksta vai neviens (es) neko nesaprot(u), tad nevajag lūdzu savas emocijas gāzt ārā šeit ja Jums šī diskusija nepatīk vai liekas zem Jūsu intelekta un uttt. lūdzu nepiedalaties :)mīļš paldies.
Rēķins ir saņemts un apmaksāts, prece saņemta, tad jābūt kaut kādam pierādījumam ka prece ir saņemta...
Rēķins ir saņemts un apmaksāts, prece saņemta, tad jābūt kaut kādam pierādījumam ka prece ir saņemta...
Viveta 13.04.2010 11:35
84 сообщения на сайте
84 сообщения на сайте
Viveta
Varbūt tā japāņu imperatora apliecība itin labi noderētu...
Jauku dienu!
Mēs visi esam dažādi, neuztveriet nu visu tik personīgi.
Varbūt tā japāņu imperatora apliecība itin labi noderētu...
Jauku dienu!
Mēs visi esam dažādi, neuztveriet nu visu tik personīgi.
Viveta - paldies par Jūsu milzīgo vērību attiecībā uz manu intelektu
Ja Jums tas būtu par kapeiku augstāks, tādu jautājumu šeit neuzdotu.
Un, ja vien Jūs visu neuztvertu tik personīgi, jo nav jau Jūsu personība tik ekselenta., lai viss tik ap to vien grozītoes, dzīve būtu vieglāka.
Paldies par uzmanību.
Ja Jums tas būtu par kapeiku augstāks, tādu jautājumu šeit neuzdotu.
Un, ja vien Jūs visu neuztvertu tik personīgi, jo nav jau Jūsu personība tik ekselenta., lai viss tik ap to vien grozītoes, dzīve būtu vieglāka.
Paldies par uzmanību.
Да....... Как сказала однажды Luiza - высокие у Вас отношения... Вот теперь и Анде досталось И что это форум такой ругательный стал? Тупость,глупость, нежелание думать и читать уже достали!!! ИМХО.
Aleksja 13.04.2010 15:14
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Mīļā Andaz, lūdzu, lūdzu nelasiet manus stulbos jautājumus..... Ja izlasiet lūdzu, lūdzu nekomentējiet. Es ceru Jums jau uzlabojās garastāvoklis.
Viveta 13.04.2010 17:16
84 сообщения на сайте
84 сообщения на сайте
Atbildes pa tēmu
Viveta 13.04.2010 17:16
84 сообщения на сайте
84 сообщения на сайте
Manuprāt - ja Jums pašai nebūtu gatavība *... tomēr ar viņiem kasīties līdz beigām?* - ar uzstādījumu par PPR - nudien nebūtu tik daudz jādzird atziņu un pašai jālasa citiem morāle par TIKAI to, ka izskaidro Jums lietas, kas līdz galam naff skaidras. Un, diemžēl, ne tikai Jums.
Liepupe 13.04.2010 17:33
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть