Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг

Līzings savāca auto К списку тем

Līzings savāca auto
Kā pareizi rīkoties (tīri grāmatvediski), ja līzinga kompānija savāca auto, protams, ka iemesls ir nespēja maksāt. Šobrīd no dokumentiem ir tikai akts, ko parakstījušas abas puses, ka auto ir savākts. Kas noptiek tālāk šādās situācijās- izslēdz no PL; kas ir ar līzinga atlikušo summu; vai man līzinga kompānijai jāprasa vēl kādi papīri;?

Auto bija finanšu līzingā.

Pirmo reizi saskaros ar šādu situāciju
Dacis
Dacis 28.04.2010 21:39
466 сообщений на сайте

Ответы (3)

Pabūros pa diskusijām un šo to jau atradu. Par vienu līzingu man ir skaidrs- vajadzēja rakstīt PPR.

Bet par Hansalīzingu man nav skaidrs: ja pārdevējs bija Bensons, un no viņa arī PPR saņemot auto, vai tagad pie auto atdošanas HL es PPR izrakstu HL? HL atsūtīja kredītrēķinus.

Oi, putra galvā

Kā man "patīk" tādi priekšnieki: kāpēc ar moci braukā?- E, pirms mēneša HL mašīnu savāca
Dacis
Dacis 28.04.2010 22:04
466 сообщений на сайте
Faktiski līdzīgā situācijā noņēmu no PL, norakstīju rezultātu uz PZ, lai bilancē gali pa 00. Tad, kad līzinga kompānija "beidzot pēc pusgada" būs gatava sniegt jebkādu saprotamu galu salīdzināšanas aktu,( atkarībā no tā, kā līzinga devējs ir pārdevis mašīnas + vai - )tad arī jauno rezultātu ar + vai - atspoguļošu grāmatvedībā.
Bruklena
Bruklena 29.04.2010 11:58
211 сообщений на сайте
Protams , gada pārskata pielikumā - paskaidrojums par to visu.
Bruklena
Bruklena 29.04.2010 11:59
211 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.