Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Tirgus Utenā К списку тем
Ответы (10)
Ko tad Jūs Utenā pirksiet? Es Jums ieteiktu vai nu Viļņas tirgu Gariunai vai Polijas tirgu Belostokā. No Rīgas atradīsiet kā nokļūt par nelielām naudiņām.Piemēram Belostoka 15-20 lati.Piektdienizbrauc un sestdien vakarā jau atpakaļ.Belostokas tirgus izmēru ziņā ir mazāks par Viļņas, taču apmeklējot veikalu Auchan, vairumbāzi Makro Jūs būsiet pārsteigta par to lielumu. Belostokas tirgū ir pietiekoši labi un nedārgi apavi, drēbes. Drēbes un apavi jāpērk poļu ražojuma, tad laba kvalitāte. Zelta izstrādājumi 12 lati gramā.Pulveris 7 lati 10 kg.Labakvalitāte.Iztērējot 100 latus, būsiet ceļu atpelnījuši ar uzviju.:-)
Aivareno 30.04.2010 20:46
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Eu, moška man arī aizbraukt?
Ko vēl tur var nopirkt?
Nāk pavasar's - i siļķu sēklas vajadzētu, i sivēnu sēklas.
Tādas mantas tur ir dabonamas, Aivareno? Ko, a?
Ko vēl tur var nopirkt?
Nāk pavasar's - i siļķu sēklas vajadzētu, i sivēnu sēklas.
Tādas mantas tur ir dabonamas, Aivareno? Ko, a?
Aivar, galvenais ir meklēt to, kas nepieciešams, tad jau visu dabūsi!Kas meklējas, tas dabonas!:-)
Aivareno 30.04.2010 23:36
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Рынок работает по субботам, по воскресеньям - секонд-хэнд. Вообще там рынок *а ля 90* - торгуют с машин и на земле. У меня там живет подруга и пару раз мы заезжали на рынок, никогда там ничего не купила - ни выбора, ни качества. Раньше туда ездили на авторынок - сейчас он тоже *слабенький*. Смысла туда ехать точно нет! Выгоднее, как сказал Айвар, в Гарюнай или Белосток.
Tas tirgus strada tresdienas un sestdienas.
Buridio 01.05.2010 13:42
152 сообщения на сайте
152 сообщения на сайте
Oijj, sajaucu ar Shauljiem. Saulos tresdienas un sestdienas. Parejas dienas var daudzkas but ciet. Bet vislabak ir uz Kaunu vai Vilnu braukt. Ja gribas tiesam kaut ko jedzigu nopirkt. Mes bijam paris reizes Kaunjaa un ir Ok. Prieksh visas gimenes un visam paaudzem var ko atrast. Par Baltkrievijas tirgu ar esmu dzirdejusi ka esot labs, bet vel nav sanacis lidz turienei aizbraukt.
Buridio 01.05.2010 13:45
152 сообщения на сайте
152 сообщения на сайте
Daudz baltkrievu esmu redzējis Belostokas tirgū.:-)
Aivareno 01.05.2010 16:02
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть