Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Saplīsusī bļodiņa К списку тем
Sheridan 05.05.2010 18:16
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Ответы (24)
Veikals pats vainīgs, ka salicis savas bļodiņas tā, ka tās krīt lejā.
Nekas Jums nav jāmaksā, nekas nav uz Jūsu sirdsapziņas.
Nekas Jums nav jāmaksā, nekas nav uz Jūsu sirdsapziņas.
kad es veikalā saskrāpēju savus jaunos ādas zābakus pret čupā samestām dakšām un vēl visu ko, man neviens sāpju naudu nemaksāja. Tā ka droši varat nemaksāt. Es uzskatu, ka prece jāizliek tā, lai pircējam nav sevišķā veidā tai jāiet garām.
Putnins_a 05.05.2010 18:30
201 сообщение на сайте
201 сообщение на сайте
Mēs ar sievu vīna pudeli veikalā Mego saplēsām.Sieva ar mēteļa malu aizķēra un pudelē lejā.Apsargs mums teica, ka varam maksāt un varam nemaksāt.Sirdsapziņu neminēja.Mēs izvēlējāmies nemaksāt, un mana sirdsapziņa joprojām jūtas tīra.:-)
Aivareno 05.05.2010 18:30
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Jautājums nav viennozīmīgs.
Arī pircējam nav veikalā jāuzvedas kā zilonim trauku veikalā. Manas domas.
Taču ja sirdsapziņa ir tik kristāltīra (kā Aivareno), tad jau nav ko uztraukties, viss kārtībā.
Katrā ziņā notikušais jāvērtē apstākļu kontekstā. Neredzot un nezinot apstākļus, viennozīmīgu padomu dot grūti.
Arī pircējam nav veikalā jāuzvedas kā zilonim trauku veikalā. Manas domas.
Taču ja sirdsapziņa ir tik kristāltīra (kā Aivareno), tad jau nav ko uztraukties, viss kārtībā.
Katrā ziņā notikušais jāvērtē apstākļu kontekstā. Neredzot un nezinot apstākļus, viennozīmīgu padomu dot grūti.
Айвар, ну магазинным работникам тоже бы неплохо знать, что посетители приходят не голые, да еще и с сумками. Надо бы расставлять товар с учетом "слонов" тоже. И не надо париться на этот счет: естественная убыль заложена в цене товара.
Šī ir traka lieta, it īpaši, kad iet uz veikalu ar bēniem, bet pa ejas vidu salikti uz palikņiem n-tajos stāvos šampanieši, degvīni, konjaki utt. Spēj tik ķert aiz rokas, lai kādam sturim neuzskrien virsū. It īpaši tas ir Maximās un Rimi.
Dacis 05.05.2010 23:01
466 сообщений на сайте
466 сообщений на сайте
Vienreiz bija pat raidījums par šo tēmu, kurā piedalījās no patērētāju aizsardzības b-bas (vai kā nu tur sauc) un viņa teica, ka pārdevējam prece jāizliek tā, lai to nejauši nevarētu nogrūst zemē no plaukta un saplēst. Minēja kur tas rakstīts, bet es neatceros, kur
Aga Rimi vēl līdz šim brīdim stāv paliktņi ar traukiem (glāzes, šķīvji, krūzes, u.t.t.) pie kuriem piestirpināts uzrkasts "Uzmanīgi, plīstošs" Pamēģini to ieskaidrot bērnam, ja tā acu augstumā atrodas VESELA kaudze ar KRĀSAINIEM traukiem. Nezinu kā jūsējie bērni (mazbērni) , bet manējā ieraugot šo "farfora" brīnumu to vien tik grib, kā ar roziņām apčamdīt.
Dinaro 06.05.2010 17:02
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Bērnus arī vajag audzināt.
Ne vienmēr, ne visur un ne visu drīkst rociņām čamdīt.
Vairākas reizes tādiem bērneļiem aizrādīju, lai maizi visu pēc kārtas rokām nečamdā. Viņš tikko ka pa grīdu tam rokām vazājas, un tad pa visu maizi, kuru tie vecāki nemaz netaisās pirkt. Un vēl semuškas plēš no tas maizes sev mutē. Un ka tam bērnam aizrādā, ta vecāki pa visu veikalu bļauj, lai bērniņu neabižo. Viņš maziņš, viņam viss ir atļauts.
Bet par preču izvietošanu pilnīgi piekritu.
Pašai bieži dusmas uznāk, ka tam precēm garām nezin kā aiziet lai nenogāzt.
Veikalnieki saliek preci tā, ka starp vai garām tiem pat aizpogātā mētelī un bez somām neiziet. Bet mums taču ne tikai somas, bet arī veikalu grozi priekš pirkumiem rokā....
Ne vienmēr, ne visur un ne visu drīkst rociņām čamdīt.
Vairākas reizes tādiem bērneļiem aizrādīju, lai maizi visu pēc kārtas rokām nečamdā. Viņš tikko ka pa grīdu tam rokām vazājas, un tad pa visu maizi, kuru tie vecāki nemaz netaisās pirkt. Un vēl semuškas plēš no tas maizes sev mutē. Un ka tam bērnam aizrādā, ta vecāki pa visu veikalu bļauj, lai bērniņu neabižo. Viņš maziņš, viņam viss ir atļauts.
Bet par preču izvietošanu pilnīgi piekritu.
Pašai bieži dusmas uznāk, ka tam precēm garām nezin kā aiziet lai nenogāzt.
Veikalnieki saliek preci tā, ka starp vai garām tiem pat aizpogātā mētelī un bez somām neiziet. Bet mums taču ne tikai somas, bet arī veikalu grozi priekš pirkumiem rokā....
Fūū... Manai sirdsapziņai tā kā drusku vieglāk palika. Aivar007- nevis zilonis trauku veikalā, bet gan pārbarots kaķis. Arī pārbarots kaķis staigā diezgan uzmanīgi. Ja es prastu pievienot smaiļiku,tas būtu Nr 2- smaidošais.
Sheridan 06.05.2010 20:59
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Просто нажмите на смайлик и он сам встанет в строку (в виде знаков - точек, запятых, скобок и т.д.). Когда нажмёте "отправить ответ", знаки превратятся в настоящий смайлик.
Sheridan
Ja es prastu pievienot smaiļiku,tas būtu Nr 2- smaidošais.
Vienkārši noklikšķināt uz vajadzīgo smailiku
Ja es prastu pievienot smaiļiku,tas būtu Nr 2- smaidošais.
Vienkārši noklikšķināt uz vajadzīgo smailiku
Sheridan 06.05.2010 21:09
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Meek, es gan tik briesmīgus bērnus neesmu redzējusi. Laikam laimējies. Jā uz grīdas kritušus esmu redzējusi, ja ko nepērk gan.:-D
Я тоже один раз разбила пару банок с кофе в Максиме. У них ставить товар на проходе на палетах обычное дело. Я задела кофе корзиной для покупок. Улепетывала оттуда только пятки сверкали. Совесть моя спит без задних ног. Сами виноваты, ладно полки, но какого ставить еще и легкобьющиеся товары на пути! В Римчике пару раз ловила посуду, и опять же задевала корзиной.:-)
Bagira_lv 08.05.2010 17:16
2164 сообщения на сайте
2164 сообщения на сайте
я присутствовала как одна дамочка в ИКИ задела горку с шампанским, правда литовским) и это горка начала падать... ловили все окружаюшие, но бутылок 5 все ж кокнулиLOL
070707 08.05.2010 19:53
1384 сообщения на сайте
1384 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть