Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
cik tas šobrīd maksā? К списку тем
Es 12.05.2010 10:19
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (6)
var pameklēt internetā, kaut vai http://www.mananauda.lv/cenas
Lana68 12.05.2010 10:46
854 сообщения на сайте
854 сообщения на сайте
Lana68 12.05.2010 10:49
854 сообщения на сайте
854 сообщения на сайте
Paldies par atbildēm, bet laikam neprecīzi esmu noformulējusi jautājumu - apmēram saprotu, cik tas maksā, bet man visu laiku jācīnās ar frāzi - "bet tagad ir krīze", lai gan skaidri zinu, ka šiem uzņēmumiem tā krīze jau īpaši neizpaužas. Ja precīzāk, tad mani interesēja, vai šajā ekonomiskajā situācijā arī šajā nozarē ir samazinātas izmaksas, jo esmu samazinājusi rēkinus celtniekiem, lauksaimniekiem uc, bet tas ir pamatoti. Tapēc gribēju uzzināt, vai tie kuri pirms pāris gadiem sniedza šādu pakalpojumu, arī šobrīd dara to par tām pašam izmaksām.
Es 12.05.2010 11:41
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Viss ir atkarīgs no tā, vai pakalpojumu saņēmējs ir gatavs maksāt. Ja nav - vai esat gatava atteikties arī no 50 latiem un nekārtot viņiem grāmatvedību.
Es arī krīzes laikā nevienam neesmu pazeminājis cenu. Pagaidām, paldies Dievam, esmu noturējies virs ūdens.
Bet cenas gan ir ļoti dažādas, bet dažādi ir arī uzņēmumi, atšķirīgs doumentu daudzums, atšķirīga dokumentu kvalitāte.
Bez 100 Ls + PVN mēnesī gan nevienu neņemu, lai arī cik mazs tas nebūtu.
Vienīgi pašnodarbinātajām personām gan cena irievērojami zemāka, bet viņiem arī tas darbs ir prognozējams un vienveidīgs. Tā ir pavisam cita opera.
Bet cenas gan ir ļoti dažādas, bet dažādi ir arī uzņēmumi, atšķirīgs doumentu daudzums, atšķirīga dokumentu kvalitāte.
Bez 100 Ls + PVN mēnesī gan nevienu neņemu, lai arī cik mazs tas nebūtu.
Vienīgi pašnodarbinātajām personām gan cena irievērojami zemāka, bet viņiem arī tas darbs ir prognozējams un vienveidīgs. Tā ir pavisam cita opera.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть