Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг
Iesniegums administrātoram К списку тем
Zitaa 16.05.2010 21:22
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Ответы (5)
Кому писать-то она предлагает? Если объявлена неплатежеспособность, то всеми делами администратор заправляет. Он и будет решать, ликвидировать ваше предприятие или санировать. От прежних собственников и руководства уже ничего не зависит.
Viņai lai rakstot iesniegumu un iesniedzot.
Zitaa 16.05.2010 22:03
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Зачем вам это? Если очень хотите денег дать, то давайте. Но фирма уже не ваша. Сейчас вашу судьбу будут кредиторы решать. И вам если уж вкладываться, то надо все долги погашать, а не только налоговые.
Bet ir izlīguma iespējas. Tieši tam man administratorei ir jāraksta iesniegums.
Zitaa 16.05.2010 22:31
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Principā uzņēmumu sanācija vai izlīgums ir iespējami. Parādnieka pārstāvim (administrators būs nozīmējis kādu no jūsu valdes locekļiem) jāpiedāvā savs redzējums par parādu dzēšanas iespējām un grafiku. Ja uzņēmums spēj turpināt saimniecisko darbību, gūt ieņēmumus, iespējams, ka uzņēmuma īpašnieki var ieguldīt papildus kapitālu, lai nodzēstu parādus, kam iestājies nomaksas termiņš. Tikai viss jāsaskaņo ar administratori. Nebaidieties viņai paprasīt, kādā formā viņa vēlas šo iesniegumu.
Es tikai domāju, ja jau bija plāni turpināt uzņēmuma darbību, kādēļ tad ļāvāt situācijai saasināties līdz maksātnespējas pasludināšanai? Vēl jau līdz tiesai varējāt vienoties ar to kreditoru, kurš pieprasīja maksātnespēju.
Es tikai domāju, ja jau bija plāni turpināt uzņēmuma darbību, kādēļ tad ļāvāt situācijai saasināties līdz maksātnespējas pasludināšanai? Vēl jau līdz tiesai varējāt vienoties ar to kreditoru, kurš pieprasīja maksātnespēju.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть