Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Holesterīns К списку тем

Holesterīns
Labvakar!

Varbūt kāda (-s) zin tautas metodes holesterīna līmeņa samazināšanai. Dakter`s zāļu čupu jau ir izrakstījis, bet diezin ko nelīdz un arī dikti kaitēt organismam ar tām ķīmijām negribas. Pēc daktera ieteikuma mammucim var ēst tikai pupas (ne dārzeņus, ne augļus, u.t.t., par gaļu un zivīm nemaz nerunājot) un neko vairāk (lai nepalielinātos līmenis). Ne saldu, ne sāļu, ne ceptu, ne šmorētu, u.t.t. Varbūt ir kādas tējiņas, uzlējumi. Būšu ļoti pateicīga par jebkuru padomu.
Dinaro
Dinaro 18.05.2010 17:55
8241 сообщение на сайте

Ответы (42)

http://www.danacol.lt/index.php/ru/1/1/

В Рими есть
Makssoft
Makssoft 18.05.2010 18:12
24096 сообщений на сайте
http://paralife.narod.ru/health/home_remedies/holesterin.htm
Oliy
Oliy 18.05.2010 18:24
1041 сообщение на сайте
Paldies par atsaucību. Oliy, Jūsu norādītā saite būs diezgan laba lasāmviela un manas mammuces jaunās ēdienkartes pamatnostādne

Martinas: Danacol dzeram (pareizāk sakot- dzer mana mamma jau pusgadu, bet varbūt sāķt arī man ), rezultāts nekāds Varbūt tā ir kārtējā reklāmas akcija- pērciet tik un viss būs kārtībā
Dinaro
Dinaro 18.05.2010 21:07
8241 сообщение на сайте
Man par to helesterīnu ir savas domas - ne es ēdu treknus produktus, ne litriem krējumus un kilogramiem sviestu, bet ik pa laikam man tas "uzlec" virs normas. Es neko nedaru - zāles nedzeru - bet tas ņem un normalizējas.

Pieņemu, ka no ļoti nepareizas ēšanas tas tiešām palielinās, bet tad vnk jāizslēdz pēc iespējas no uztura trekni ēdieni. Un laba eļļa jāiegādājas (nevis tās par vienu latru litrā).

Un, domāju, ka labi palīdz arī fizkultūra - vismaz staigāšana un šķidruma lietošana (tīrs ūdens un zāļu tējas).
Andaz
Andaz 19.05.2010 11:56
27892 сообщения на сайте
Ой как согласна с Andaz :). Ну если только Danacol пить и ждать чуда, то оно не произойдёт.
Makssoft
Makssoft 19.05.2010 12:41
24096 сообщений на сайте
It kā jau mammucis pieturās pie tiem pašiem kritērijiem, kā Andaz. Tikai mammai to gadiņu pavairāk (pāri 70) . Tā ka ar to fizkultūru tā pagrūtāk. Vienu laiku bija normalizējies. Bet te atkal, un pie tam liels lēciens virs normas , un nu nekādi nevar dabūt zemē :'( Dzert saujām zāles, kuras izrakstījis dakter`s- negrib, lai nesabeigtu vēl to, kas vesels palicis un arī tas maciņš priekš tām zālēm ir diezgan patukšs

Paldies visiem par izteiktajiem viedokļiem.
Dinaro
Dinaro 19.05.2010 13:43
8241 сообщение на сайте
Domāju, ka mammucim holesterīns uz nervu pamata uzlec. Vismaz man pašai tā šķiet, ka tīra taisnība, ka tikai dažas slimības no baudas, visas pārējās - no nerviem.

Mana mammīte ir čakla staigātāja - katru dienu no 4.stāvā nokāpj, tad uz darbiņu kājām aiztipina un atpakaļ kājām. Tad atkal nokāpj lejā un uz veikalu un atpakaļ. Ja labs laiks un pašsajūta - iet uz vistālāko veikalu pastaigas pēc
Andaz
Andaz 19.05.2010 13:57
27892 сообщения на сайте
Domāju, ka manam mammucim tas viss ir no nerviem. Ļoooti smags bija pagājušais gads (raudoša sejiņa). Mana mamīte ar ir čakla staigātāja: katru dienu uz dārzu (~ 3 km), tur rušinās, pļauj zālīti (nopirkām viņai pļaujamo aparātu). Tā ka kustās viņa pietiekoši daudz, domāju ka pat vairāk nekā es sēžot darbā Tik tie nervi un uztraukšanās par bērniem un mazbērniem.

I-netā atradu, ka ļoti labi palīdzot linu sēklas:

ņemam linu sēklas, oažāvējam tās cepeškrāsnī, sasmalcinām, pārberam burciņā un var pievienot tiem produktiem, kurus ēd katru dienu: salāti, biezpiens, biezputra u.t.t.
Dinaro
Dinaro 19.05.2010 14:03
8241 сообщение на сайте
oažāvējam= pažāvējam
Dinaro
Dinaro 19.05.2010 14:04
8241 сообщение на сайте
Pilnīgi piekrtītu, Dinaro. Labāk tautas medicīna - tā neko sliktu nenodarīs. Ja arī diži labāk nepaliks, tad noteikti neskādēs.

Ja mammītei ir dārziņš - tad viņa nu noteikti tur var mazās nātrītes salasīt. Ļoti veselīgi applaucēt un uz maizes. Zaļā tēja veselīga - tikai jāpērk tiešām laba (beramā, nevis "slīkonītis-maisiņš"). Ilgi lietojama, jo var apliet līdz 5 reizēm noteikti.

Zinu, ka asinsvadu tīrīšanai ļoti labo noder kastaņu uzlējums spirtā. To gan tikai uz ziemu, jo kastaņu šobrīd nav. Bet - ļoti uzmanīgi jābūt lietotjot, ātri var pārdozēt - tur tikai pa dažiem pilieniem dienā.
Andaz
Andaz 19.05.2010 14:09
27892 сообщения на сайте
Андочка, а можно по-подробне про kastaņu uzlējums spirtā ?
Irena22
Irena22 19.05.2010 14:11
42998 сообщений на сайте
Andaz, mīļš paldies par atsaucību
Dinaro
Dinaro 19.05.2010 14:13
8241 сообщение на сайте
http://mammam.lv/articles/10640/rudens-kastanis-energijai-un-veiksmei/
Andaz
Andaz 19.05.2010 14:14
27892 сообщения на сайте
kastaņu uzlējumu spirtā: ņem kastaņus un noloba brūno miziņu. Mizā ir koncentrēts visvairāk ārstniecisko vielu. Piecdesmit gramus miziņu liek tik lielā stikla traukā, lai tās aizņemtu ceturto daļu no trauka. Aplej ar šņabi un noslēdz. Pēc 10 dienām uzlējums iegūs brūnu krāsu un būs gatavs lietošanai. Uzlējumā samērcētu marlīti liek uz sāpošās vietas. Var lietot arī kastaņu pulvera tēju. Pie saaukstēšanās, bronhīta, garā klepus dzer kastaņu pulveri pa naža galam 3 reizes dienā.
Andaz
Andaz 19.05.2010 14:15
27892 сообщения на сайте
Sameklēšu vēl kādu recepti.

Ziemassvētkos uzdāvināju mammītei grāmatu par dažādiem uzlējumiem, tinktūrām. Tur riktīgāka recepte un lietošanas pamācība.
Andaz
Andaz 19.05.2010 14:16
27892 сообщения на сайте
http://www2.la.lv/lat/praktiskais_latvietis/jaunakaja_numura/veselibas.stiprinasana/?doc=28794
Andaz
Andaz 19.05.2010 14:18
27892 сообщения на сайте
Oho cik tas kastanis labs Dakterītis: gan kaklu, gan iesnas, gan muguru, ganlocītavas, gan, gan, gan.... Man pašai noderēs mugurai

Vēlraiz mīļš jo mīļš paldies Andaz.
Dinaro
Dinaro 19.05.2010 14:19
8241 сообщение на сайте
Katru gadu nolemju - sataisīšu uzlējumu un katru gadu neizdaru. Šogad sākšu ar ziediem

lai mums visām/visiem laba veselība
Andaz
Andaz 19.05.2010 14:21
27892 сообщения на сайте

Un ko Jūs darāt ar ziediem (kastaņu?)?
Dinaro
Dinaro 19.05.2010 14:22
8241 сообщение на сайте
Otrajā saitē, ko iedevu, ir arī par kastaņu ziedu izmantošanu.

Tur arī receptes ir vairāk un par lietošanu aprakstīts.
Andaz
Andaz 19.05.2010 14:23
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.