Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
pārreģistrēšanās К списку тем
Ответы (6)
Mana reakcija bija tieši tāda pati. Man paskaidroja, ka sakarā ar "vienādajiem" statūtiem jāpārreģistrējas Komercreģistrā. Būtība tāda - visiem gada laikā jāpiereģistrē vienādi statūti. Saprotu, ka laikam domāti tie, kas tagad ir standarta un pieejami Komercreģistra mājas lapā. Viena tante teica ... tas šoreiz laikam par manu direktoru.
Превый раз слышу. При перерегистрации в Коммерческом регистре статут действительно видоизменился и теперь умещается на паре листиков. Но, во-первых, я не помню требования единой формы статута для всех, а во-вторых, - если вас уже там зарегистрировали - значит ваш статут вполне отвечает всем требованиям Коммерческого Закона. А новых заморочек на эту тему не было.
Paldies par atbalstu. Vispār situācija tāda - gribam sākt nodarboties ar kokmateriāliem un ar saistītiem pakalpojumiem, bet statūtos nav tāda punkta. Ko darīt? Ja nav saistošš punkts par komercdarbības veidu norādi statūtos (ar izmaiņām KM no 22,04,2004) varbūt nemaz nav jāveic grozījumi (tas maksā naudu) vienkārši norādīr reģistrācijas lapā VIDā vajadzīgo veidu? Vai bez grozījumiem manā gadījumā nevarēs?
Mēs tikko nesen pārreģistrējāmies komercreģistrā, un mums jurists nelika statūtos komerdarbības veidus, arī Komercreģistrā nelabprāt pieņem dok.arkomerdarbību veidiem(tā man teica jurists), jo ne vienmēr uzņēmums var paredzēt, ar kādiem komerdarbības veidiem tas nodarbosies turpmāk, tādēļ labāk nenorādīt tos.
Vai jums bija norādīti statūtos komerdarbības veidi?
Vai jums bija norādīti statūtos komerdarbības veidi?
Darbības veidi bija norādīti, bet nu izrādās viens trūkst. Ievietot statūtos maksā naudu un nu es mēģinu atrasts veidu, kā no tā izvairīties. Ko varat ieteikt?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть