Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kursi
Gribu apgūt grāmatvedību kursos (ir LU bizesa vad. bakalaurs, bet ar citu specializāciju), bet problēma tāda, ka patreiz dzīvoju laukos patālu no Rīgas, kur liela kursu izvēle, un izbraukāt nav patreiz iespējams, jo ir mazuītis. Tad nu mēģinu saprast iespējas - apkārtējās pilsetās (Valmiera, Limbaži) neko neatradu tuvākajā laikā. Ir variants Cēsīs, bet patālu. E-studijas atradu BUTS, bet cena ir 100Ls/mēnesī, kursi 6 menešus, liekas dārgi. Beigās gan esot valsts sertifikāts.
Varbūt kādam ir zināms vēl kāds tālmācības variants vai arī kas Vidzemē? Un kādas atsauksmes par BUTS?
Ответы (9)
Tikko beidzu BUTS e-studijas. Jāmācās ir pašam, materiālus dot, bet es izmantoju kuponu studijas. Maksāja vēl stipendiju 70 Ls mēnesī 6 mēnešus. Tā kā esmu strādājošs grāmatvedis, tad man mācīšanās problēmas nesagādāja, atsvaidzināju zināšanas un domāšanu.:-D
Paldies par atbildi
Piedod par stulbu jautājumu, bet kas ir kuponu studijas?
Kupoju studijas, cik zinu, tagad ir tikai bezdarbniekiem.
Buts kursos var pamācīties, ja grāmatvedību jau pārzina. No 0 - neiesaku. Nav viņiem tāds līmenis
http://www.biznesakomplekss.lv/layout3.htmlviņiem vienmēr apmācība bijusi līmenī.
Mana draudzene tika no nodarbinātības aģentūras uz BUTS kursiem. Mazā tūrisma bizness... vai kaut kā tā. Nu, tad piedalījos viņas mājasdarbu pildīšanā. Un abas konstatējām, ka tā apmācība ir pilnīgs fufelis. Zemē nosviests laiks un nauda. Paldies dievam, ka viņai pašai par to murgu nav jāmaksā. Materiāls novecojis (grāmatvedībā). Kā var šādā kursā normāli nepaskaidrot par pašnodarbināto personu. Aprēķinos izmantotie dati novecojuši. Gramatikas kļūdas. Kad aizbrauc cilvēks uz tikšanos klātienē (reizi mēnesī) - darbi nav izlaboti, pasniedzējs īsti nezin, kā laiku kavēt. Par dzīvi parunā un brauc mājās. Feini, ja ceļā jāpavada 3 stundas.
NEKĀDĀ KADĪJUMĀ NEIESAKU BUTS E APMĀCĪBU!
Tagad man ir konkrēts viedoklis par šo apmācības veidu un nezinu, kam ir jānotiek, lai es savas domas mainītu.
Jā, BUTS ir "labā" vieta kur mācīties. Slikts līmenis... bet ja zin ko grib, arī no sliktas mācību iestādes var paņemt to, ko vajag.
Par maksu gan neiesaku tur mācīties, tikai caur bezdarbniekiem. Jo ir kā saka Bruklena
Vēl - ja Jūs nestrādājat grāmatvedības jomā, šobrīd vispār neiesaku mācīties par grāmatvedi, tad labāk tērējiet naudu kaut vai adāmmašīnas apguves kursiem vai pavāriem, kulināriem, elektriķiem... vai tādām zināšanām, kur varēsiet atpelnīt un nopelnīt, neatkarīgi no citu labvēlības. vismaz varēsiet strādāt savā labā... jo kam tagad vajag grāmatvežus?! bet ja vajag, maksāt negrib. Un nekur tālu ar savu 3.prof līmeni netiksiet. Paskataties, kādi grāmatveži "piedāvājās" sludinājumos un kādus meklē.
Katras mācību iestādes mērķis ir nodrošināt klientu apmācību,ņemot vērā klientu vajadzības un vēlmes.Vienmēr tiek ņemtas vērā klientu atsauksmes,izvērtētas klientu anketas par apmācības procesu un ņemta vērā katra kritika.Runājot par e-studijām,daudziem cilvēkiem vienkārši trūkst zināšanu par to,kas tad ir e-studijas un kā tās notiek.Gaidīsim Jūs e-studijās!
http://e-studijas.buts.lv
Always, apskatieties datumu, tēma ir gadu veca.
Закрыть
Краткое описание нарушения