Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Latvijas uzņēmuma darbinieks sniedz pakalpojumus Norvēģijas klientam К списку тем
Latvijas uzņēmuma darbinieks sniedz pakalpojumus Norvēģijas klientam
Latvijas uzņēmuma klients ir Norvēģijas uzņēmums vai privātpersona. Darbiniekam ir darba līgums ar Latvijas uzņēmumu un Darbinieks veic pakalpojumu atrodoties Norvēģijā. pēc pakalpojumu veikšanas Latvijas uzņēmums izstāda rēķinu Norvēģijas klientam un pēc nodokļu nomaksas Latvijā norēķinās ar darbinieku.
vai šādā pakalpojumu sniegšanas un norēķinu kārtība ir OK? vai nav jāmaksā kādi papildus nodokļi Norvēģijā, vai arī jāsaistās šīs darbības ietvaros ar Norvēģijas ieņēmumu vai citiem dienestiem?
Ответы (4)
Šis ir viens no jautājumiem, kāds arī man šobrīd ir aktuāls un tieši saistībā ar Norvēģiju...
Gan jau uzradīsies kāds, kurš ir lietas kursā par šo lietu.
Kā mans kolēģis no Norvēģijas teica, ka "problēmas" tajā (Norvēģijas) galā nebūs nekādas, ja arī būs darīšana ar visādām institūcijām, bet no LV puses kā vienmēr liela birokrātija!:-<
es ieteiktu, lai darbinieks pieteiktos uz e101 formu, kaut arī ir LV uzņēmuma darbinieks, bet ja strādā NO vairāk nekā cik tur dienas gadā, tad vajag lapiņu, kur teikt, ka nodokļi IR samaksāti LV, izlasiet - Extending the Provisions of Regulation (EEC) No 1408/71.
Vai ir uzradies kāds zinošāks , kas ir risinājis šīs lietas ar pakalpojumu sniegšanu Norvēģijas nodokļu maksātājam? Manā gadījumā Latvijas IK, kas drīz pārtaptu par SIA sniegtu pakalpojumus Norvēģijas nodokļu maksātājam, un pakalpojuma sniedzējs atrodas tur-Norvēģijā.
Man ir jautājums sakarā ar PVN, par cik lielas naudas grozīsies, Norvēģija nav ES, kāda ir PVN likme?
Норвеги требуют платить подоходный налог с населения в Норвегию, Латвия тоже, может кто-нибудь знает как неплатить или как вернуть? Спасибо
Закрыть
Краткое описание нарушения