Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Vidējā mēneša izpeļņa К списку тем
Deadmarsh 10.06.2010 11:47
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (12)
nezinu, tapec jautaju. respektivi, gribu zinat cik man pienakas atlaišanas pabalsts uz rokas, kja alga uz rokas nonstanti pus gadu ir 300 LVL
Deadmarsh 10.06.2010 11:54
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
konstatni
Deadmarsh 10.06.2010 11:54
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Rēķina no bruto, bet tik konstanti to nevar pateikt, jo varbūt meneša algai piemēroja neapliekamo minimumu un atvieglojumus ,bet atlaišanas pabalstam var iznakt, ka nepiemero u.c..
variants loti vienkarš, es uz rokas sanjemu 300 latus, bet kad atlaiž tad man no tiem 300 kas skaitas atlai';sanas pabalsts vēl nonem nodokļus, tas ir normali???
Deadmarsh 10.06.2010 12:58
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Jā protams tas ir normāli pēc valsts likumdošanas. bet ko neprasiet visu savam grāmatvedim Jums izskaidrot?
Atbildēju Jums citā tēmā!
1. Atlaišanas pabalsts Jums nepienākas nekāds.
2. Pienākas kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu.
3. Ja strādājat uz Uzņēmuma līguma pamata - Jums nepienākas nekas cits, izņemot algu.
1. Atlaišanas pabalsts Jums nepienākas nekāds.
2. Pienākas kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu.
3. Ja strādājat uz Uzņēmuma līguma pamata - Jums nepienākas nekas cits, izņemot algu.
Ja atlaiž saskaņā ar attiecīgajiem DL pantiem, tad varbūt arī pienakas atlaišanas pabalsts, bet to mēs atkal varam tikai zīlēt.
ILMA! Šodien taču ceturtdiena - darbojas ekstrasensu klubiņš un es zinu, ka cilvēks nav nostrādājis pat gadu
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть