Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Gurķošanās К списку тем

Gurķošanās
Cik ir vienā ēamkarotē esences- etiķa?:-(
Vinkijs
Vinkijs 20.07.2010 14:16
1654 сообщения на сайте

Ответы (29)

Ielieciet cukuru vairāk kā sāli. Ļoti garšīgs gurķu kompotiņš. Visi ir stāvā sajūsmā!
Arcisa
Arcisa 20.07.2010 19:05
258 сообщений на сайте
Es gan nekad burkas nekarsēju. Daru tā:

burkās salieku gurķīšus, melnos piparus, lauru lapas, dilles, ķiršu un upeņu lapas, ķiplociņu. Lieku vārīties marinādi- uz 1 litru ūdens lieku 2 ēdamkarotes sāls un 1 ēdamkaroti cukura. Kad marināde sāk vārīties, piepildītajā burkā ieleju verdošu ūdeni, kuru pēc pāris minūtēm noleju. Ieleju burkā etiķa esenci vai etiķi (uz 1 litra burku trešo daļu tējkarotes etiķa esences vai ~1 ēdamkarote etiķa), pieleju marinādi un valcēju vāciņus ciet. Burkas uz diennakti ietinu segās (lai karsējas). Viss. Ātri un viegli. Gurķīši sanāk kraušķigi.
Dinaro
Dinaro 23.07.2010 11:27
8241 сообщение на сайте
Dinaro

es ar piekopju šādu veidu
Larao
Larao 23.07.2010 11:31
6767 сообщений на сайте
Larao

Man vienkārši slinkums pie karstas plīts stāvēt un vaktēt burkas, lai nepārkarst: labāk, lai viņas pašas par sevi karsējas ietītas segā. Es tajā laikā labāk palasu kādu grāmatu ērti iekārtojusies atpūtas krēslā
Dinaro
Dinaro 23.07.2010 12:45
8241 сообщение на сайте
Kā ar recepti - Gurķi un tomāti ar želantīnu?
Vinkijs
Vinkijs 27.07.2010 13:51
1654 сообщения на сайте
http://www.receptes.lv/receptes/tomati-zeleja/
Larao
Larao 27.07.2010 13:59
6767 сообщений на сайте
taisu pēc šīs receptes un ļoti garšo
Larao
Larao 27.07.2010 14:00
6767 сообщений на сайте
Es nekad neesmu karsējusi.

Nomazgāju gurķus, apleju ar karstu (gandrīz verdošu ūdeni), uzlieku vāku un paturu, kāmēr ūdens atdziest un gurķi maina krāsu. Ja vajag (ja gurķi lieli) - apleju 2x ar verdošu ūdeni.

Lieku gurķus burkās, karstu marinādi virsū, apsedzu ar biezu segu, lai lēnām atdziest un gatavs!
Andaz
Andaz 28.07.2010 20:42
27892 сообщения на сайте
Piekrītu, ka cukura vajag vairāk nekā sals, uz 1 lītru marinādes -2ēd. karotes sāls, 3-ēd. kārotes cukura, lauru lapas, piparu garudus, smaržīgus piparus, krustnagliņas. Burkā lieku gurķus(maziņos) ķiršu lapas, dilles, upeņu lapas, mārrutku lapas, apleju piepildītas burkas ar verdošu ūdeni un tad ar verdošo marinādi, pieliek etķi, vai esenci, azvako burkas un zem segas.
Donatasha
Donatasha 30.07.2010 14:46
118 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.