Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

pieredze К списку тем

pieredze
labdien, tikko pabeidzu augstskolu, pirms tam pabeidzu grāmatvedības kursus. Par grāmatveddi nekad neesmu strādājusi. šobrīd strādāju uz- mā, bet ar grāmatvedību mans darbs ir saistīts daļēji.esmu finansiste. reāli teorija ir bet prakses nav. sakiet kur var praksi dabūt???

Reāli vajadzētu iet uz- mā kur ir 1-2 grāmatvēži kur es strādājort pati daudz ko parāda pamāca jau ar pieredzi esošie grāmatveži.

varbūt ir kādi praktizējošie grāmatveži , kas vienkārši man palīdz uztaisīt atskaites parāda , pastāsta un atbild uz maniem jautājumiem. ( protams par samaksu)_.

Nu piemēram ja es ņemu pati uztaisīt grāmatvedību kādam mazam uz - mam. bet man ir bailes uzņemties atbildību un salaizt visu " ķiselī".

sakiet kā Jūs ieguvāt praksi.???
Zemenite2597
Zemenite2597 22.07.2010 11:58
7 сообщений на сайте

Ответы (2)

Вот как здесь написали, так и начинайте. Маленькую фирму с самой простой хозяйственной дуятельностью. Читаем се налоговое законодательство по вопросам, встречающимся в работе. Спрашиваем на форуме. Все когда-то учились.
Aleksja
Aleksja 22.07.2010 12:13
10004 сообщения на сайте
esmu finansiste...

Ko Jūs finansierējat?

Varbūt, ka Jums nemaz nav nepieciešamība pēc debeta un kredīta, pēc aktīva un pasīva?

"Uztaisīt grāmatvedību", arī mazam uzņēmumam, nav tas pats, kas uztaisīt "meikapu", piemēram.

Līdz tam ir jānonāk, un ļooooti daudz likumu jāizlasa, jāpatur galvā un jāprot piemērot.

Piekrītu, ka ar kaut ko jāsāk, tomēr labāk vispirms pastažēties kādā uzņēmumā, ja ir tāda iespēja.
Aivars007
Aivars007 22.07.2010 12:48
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.