Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

summas pvz К списку тем

summas pvz
Mekleju un nevaru atrast noteikumus, saskana ar juriem summas pvz jaapaljo līdz veseliem santīmiem. Vai kads nezin, kas tie par noteikumiem?
Xau
Xau 03.08.2004 14:13
297 сообщений на сайте

Ответы (4)

kā jūs domājat jums pārskaitīs pussantīmu? Likums Par grāmatvedību - 5. pants. Grāmatvedībā par vērtības mēru jālieto Latvijas Republikas naudas vienība.

LR nav mērvienības pussantīms.
Cleo
Cleo 03.08.2004 17:46
19234 сообщения на сайте
esmu arī saskārusies , ka uz KTPR cena ir 25,67345 LVL bet summa tiek noapaļota līdz 25,67 LVL, skaidrs taču, ka es nevaru pārskaitīt kaut kādu trešo daļu no santīma.
Cleo
Cleo 03.08.2004 17:48
19234 сообщения на сайте
Vairākos norm.aktosir minēta ši norma (166 (par ienākumiem un algas nodokli), 397 (par IIN un VSAOIe)...), bet tas attiecas uz gadījumiem, kurus minēja Cleo (lai nodoklis vai cena nebūtu rakstītita ar visām zīmēm, kuras uzrāda kalkulātors, dalot skaitļus).
Mu-maija
Mu-maija 03.08.2004 18:21
15895 сообщений на сайте
Vienkārši viens no piegādātājiem (liels vairumtirgotājs, kurš noteikti piegādā preces arī lielajiem veikaliem) pavadzīmēs summas neapaļo, vienīgā summa, kur nav 4 cipari aiz komata, ir summa vārdiem. Es tagad meklēju normas, saskaņā ar kurām viņiem pateikt, lai raksta normālas summas, bet nekur nevaru atrast - ne attiecībā uz PVZ noformēšanu, ne attiecībā uz PVN rēķiniem nav normas saskaņā ar kurām summas vajadzētu apaļot, arī 585. noteikumos neatradu neko piemērotu
Xau
Xau 03.08.2004 21:47
297 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.