Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
mans priekshnieks nemaksa nodokljus. К списку тем
mans priekshnieks nemaksa nodokljus.
Sveiki, manii sauc Lakss, esmu komiksa varonis.
Stradaju par pardoshanas menedzheri vienaa kaktu kantorii.
Mans boss man maksa minimalo algu uz papira, lai ietaupiit nodokljus, parejais (bishkjinj ) nak aploksnee. Vai jums ir tapat?
Sheit jus varat veerot manu dzivi katru dienu:
www.streix.lv
Ответы (19)
Эка невидаль. Читала когда-то статистику: у нас в стране так получают 60% работающих.
Просто остальные 40% работают в гос.структурах или предприятиях монополистах.
un jus, ka gramatvezhi, arii esaat iesaistiti tanii?
Vai nejutaat sirdsapzinjas parmetumus?
Это - результат общей экономической ситуации в стране. Пока есть желающие работать на вашего хозяина на таких условиях, он будет так платить.
И не бухгалтера в этом виноваты. Они сами находятся в такой-же ситуации. А может и похуже. Обычно на предприятиях менеджеры по продажам ценятся и оплачиваются получше бухалтеров.
С угрызениями совести можно сходить в церковь. Там помогают.
А Вы что нам предлагаете, чтобы совесть не мучала, в СГД стучать?
Поубывала б таких умников как Стреикс!! А тех кто тратит наши пусть и скудные налоги на раз'езды за границу и прочие приятные "мелочи" совесть не должна мучит? Народ не возмущается, потому что знает - заплатишь бюджету больше - больше и просвестит на свои удовольствия.
Klepa.. vy hotite menja ubitj??!! chem ja vam tak meshaju?
Hotja so vtoroi chastju Vashego posta ja absoljutno solidaren..
Вы мне не мешаете : )) - мешает лицемерие властей, которые вначале бездарно просвистывают наши налоги, а потом организовывают компании борьбы с зарплатами в конверте, тем более, что каждый второй предприниматель охотно вел бы бухгалтерию по факту,если б 'это не разоряло бы его. Разве нормально, что на 1 лат зарплаты государству уходит 58 сантимов налогов? А НДС?
Nē, mani sidsapziņa nemoka! Valsts vienmēr kā maitu klija savāc visus sev pienākošos nodokļus, bet, kad man vajag atpakaļ, tad tā vien meklē visas "zacepkas", lai pierādītu, ka man nekas nepienākas...Pensija? Ha! Mana mamma visu mūžu smagi strādājusi, no 1996 gada pārgāja uz zemāk atalgotu darbu, toties tuvu mājām, un nu- AR SAVU PENSIJU NEVAR SEGT SABEIGTĀS MUGURAS ĀRSTĒŠANAS IZDEVUMUS. Un lai mani mocītu sirdapziņa, ka nenomaksāju nodokļlus no visiem saviem ienākumiem! Ptu! Ar nodokļiem neapliktos ienākumus labāk tērēju, lai apmaksātu mātes ārstēšanās izdevumus un atlieku nebaltai dienai, jo, kad pienāks mana nebaltā diena, man neviens nepalīdzēs.
tieši tā, kāpēc gan lai mūs mocītu sirdsapziņa, ja tā nemoka valdību? Tas pats stulbums ar neapliekamā minimuma samazināšanu un minimālās algas palielināšanos, turklāt iztikas grozs arī vairs nav 25 Ls, par kādu sirdsapziņu varbūt runa? Dzīvojam mēs šodien un ēst mums gribas šodien, kas to zin, kas notiks rīt. Tāpēs es audzinu labus bērnus, lai vecumdienās man nebūtu jāubago mazās pensijas dēļ.
Tieshi ta! Nemoka mus sirdsapzinja!
Piedodiet, ja aiztiku sapigas temas.
Es jau butiiba tikai gribeju, lai jus apskataties manu komiksu..
Veiksmi darbaa!
www.streix.lv
Streix jau laikam tikai pajokoja par mums
nu miljie gramatvezhi!
ko nozime pajokoju?
Protams tas bija humors, vienkarshi jus to ne ipashi sapratat.
Bet pidodiet man, es esmu tikai komiksa varnis.
Komiksa varoņiem ir savu multfilmu seriāli, Streix, vgk nav īsti vieta komiksiem. Varbūt mēģini
www.118.lv/chattur daudz komiksu miilošu jauniešu.
Streix gribēja palielīties ar savu komiksu skarot "sāpīgu" tēmu. Viltnieks! Un nekā interesanta tur neieraudzīju- vari nelielīties.
Cleo, paldies par ieteikumu.
Bet.. ziniet.. mes visi esam kaut-kada zinja viena lielaa komiksa varonji.
Kads, tur auhsga, izdomaa, uzzimee.. un mes preciizi izpildam.
Un nepikstam. ta.. viela pardomaam.
Veiksmigas brivdienas jums!
Nenjemiet ljaunaa, ludzu.
Vienkarshi pasmaidiet.
streix.lv
Streiz, mēs protam gan pasmaidīt, gan arī ticiet vai neticiet, pīkstam pretī tiem tur augšā, rakstam kļauzas un spirinamies pretī, nu neesam mēs stulbu auni bars
Bet ļaunā jau nav ko ņemt, katrs mēģina izdzīvot tā, kā prot :))/.
paldies.
Закрыть
Краткое описание нарушения