Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rēķinu numuri
Kā Jums patīk šādi rēķinu numuri:
I-1008-2008-11-01
B09-5165/4
PAM/AB/193-13/07/2010
Ja man būtu kāda teikšana, es visus šos grāmatvežus diskvalificētu uz mūšu.
Ответы (15)
Jā jo sarežģītāk, jo labāk daži domā
Manuprāt, tas ir idiotisms vai arī šizofrēnija.
Pat monopoluzņēmumu rēķinos nav tādi penteri redzētiLOL
Šie ir reāli numuri no manā rīcībā esošiem rēķiniem.
Lielo uzņēmumu garos numurus saprotu - viņiem ir simtiem tūkstošu klientu, un rēķinu nosūta katru mēnesi.
Bet šo "krūmu kantoru" grāmatveži, kam pieci rēķini mēnsī, un kas ražo šādus rēķinu numurus - "šedevrus", būtu ar sū**** koku patriecami ganīt cūkas vai aitas.
Lielo uzņēmumu garos numurus saprotu - viņiem ir simtiem tūkstošu klientu, un rēķinu nosūta katru mēnesi.
Tur jau tas joks, ka lielajiem rēķini ir visai vienkārši numurēt.Bez AB un daudzām domuzīmēm.Domājams, ka šie grāmatveži paši nesajēdz, kam viņiem vajadzīgi tik sarežģīti numuri:-)
Tie jocīgie, laikam, uzskata, ka tads numurs unikāli identificē rēķinu
Nu ir tādi, kas rēķinā ietver arī datumu (PAM/AB/193-13/07/2010) un struktūrvienības identifikācijas numuru vai ko tml.
Nu man arī ir ietvērti gan struktūrvienība, gan darījuma veids, gan arī pārskata gads. Tikai tam pilnīgi pietiek ar trīs burtiem un sešiem cipariem
Es teiktu, ka šādi rēķinu numuri ir paredzēti, lai atstātu iespaidu
Ko jūs domātu, ja jūlijā par konsultācijām solīdā kantorī jums iedotu rēķinu Nr.30? - Ka mēnesī viņi sniedz tikai dažas konsultācijas.
Vēl šāda numerācija atļauj "izņemt" vai pievienot rēķinus pēc vajadzības.
Varētu ieviest rēķinus ar numuriem D6110K2310PVN21-2010-MM.DD-xxx Būs ļoti daudz informācijas
Pēdējais variants man patīk!LOL
Ir nu gan tie grāmatveži sausiņi, nekāda domas lidojuma
Paši gada sākumā rakstījām, ka dota brīva vaļa, zīmē kaut zvaigznītes sērijas vietā, tad nu katrs arī vadās pēc "kā māku tā maunu"LOL
Štrunts ar rēķinu numuriem ! Man šodien atnāca rēķins : 150,00 + PVN 31,50 = 181,50. Klāt grāmatojums : K2310 181,50 D 5738 31,50 D 6110 161,50 D 6111 20,00.
Ko teiksiet ?
Int
Tad jau tas Jums ir kredītrēķins atsūtīts.
Ne-e ! Skaidrā latviešu valodā uzrakstīts :pavadzīme
Ko mēs zinām - varbūt viņiem tā vajag
Закрыть
Краткое описание нарушения