Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Z atskaitē uzrādīta dāvanu karte, kuras nav К списку тем
Z atskaitē uzrādīta dāvanu karte, kuras nav
Sveiki
Man ir sekojošs jautājums:
Z atskaitē ir pirkums ar dāvanu karti, kuras nebija
pildot kases grāmatu, šo kļūdu pamanīju un atlikums kases grāmatā nesakrīt ar atlikumu kases žurnālā
ko šajā gadījumā var darīt?
Ответы (14)
No ko citu kā labot. Labot EKA žurnālā nepareizo ierakstu + paskaidrojums.
tālāk jautājums-paskaidrojumu jāraksta brīvā formā? jo man tos pareizos datus būtu jāatspoguļo tādā pat tabulā, kāda ir EKA žurnālā.:-S
tā kā nekad iepriekš ar to nesaskāros, īsti nezinu kā to darīt, ja kādam ir paraugs tad atsūtiet lūdzu uz
ivars334@inbox.lv, būšu ļoti ļoti pateicīga
Nosūtīšu Jums labu Z atskaites labojuma formu, kas ir arī VGK+ veidlapās. Iesaku kļūt par VGK abonentu ļoti daudz vērtīgu dokumentu varēsiet apskatīt un izmantot.
liels paldies
par VGK abonentu arī noteikti kļūšu:-)
Ilma, vai Jūs lūdzu varētu atsūtīt arī man Z atskaites labojuma formu? Būšu ļoti pateicīga!
Mani tracina šeit forumā novērotais.Ir situācijas, ka daži ir gudrāki par citiem.Vaitiešām grūti samaksāt 1 ls mēnesī, lai iegūtu vērtīgas veidlapas un citas lietas? Kāpēc "jāmango" no citiem? Un ja Tu nemaksā, tad veido veidlapas ar savu prātu un iespējām!
Tūliņ, Aivareno, par saviem vārdiem dabūsit "bietē"
Nekas, man "biete"stipra.:-)
Aivareno, paldies par ietekumu
ņemšu vērā
Ilma, mīļš paldies! Jūs man ļoti palīdzējāt!
Nu re, mana "biete" palika neskarta.:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения