Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
alga grāmatvedim К списку тем
Ответы (88)
не "обещания пенсии" завтра-послезавтра
Ну об этом "хомячки" из Сейма уже позаботились. Они как настоящие пионЭры "всегда готовы" получить сегодня наши пенсии в виде своей зарплаты. Тяжело им, они бедняжки даже не знают сколько электричество в стране стоит.
Так что, Айвар, все написаное Вами хорошо, да только не сейчас и не у нас. Вы прям "Город солнца" Кампанеллы расписали.
Ну об этом "хомячки" из Сейма уже позаботились. Они как настоящие пионЭры "всегда готовы" получить сегодня наши пенсии в виде своей зарплаты. Тяжело им, они бедняжки даже не знают сколько электричество в стране стоит.
Так что, Айвар, все написаное Вами хорошо, да только не сейчас и не у нас. Вы прям "Город солнца" Кампанеллы расписали.
Sof_b 25.08.2010 12:30
1927 сообщений на сайте
1927 сообщений на сайте
Vai Irenaz neizraisa pārdomas tas, ka firma meklē grāmatvedi?
Japaina 25.08.2010 17:28
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Kadas darba stundas varbut grāmatvedim,ja esi vienīgais un par visu atbildi it seviski mazumtirdzniecībā.Un tev nav vienaldziga uznemuma nakotne.Darbapietiks un vēl mājas strādāsiet.Vadītaji daudzi to nesaprot un nenoverte gramatvezus.Izskatās maza alga prieks sādas saimnieciskas darbības.Ja Jums galigi nav darba un Jusu uznemumi ko apkalpojat ir uz bankrota robezas,tad ir vērts padomat.Ticietman tirdzniecība ir darba daudz un maz maksa.Esjau gadus 5 ar viniem nestradaju.
Es arī stirpi apšaubu, ka to var izdarīt 20 stundās nedēļā. Nav taču tikai bankas,PZ un algas. Vēl tācu EKA žurnāls, kurā droši vien arī POS termināls -tas nozīmē dienas ieņēmumi 2 grāmatojumos, kase vedama , stundas uzskaitāmas, rīkojumi par visām tēmām, ij vēl darba līgumus rakstīsiet. darba devēji vienkārši bezkaunīgi - maksās Jums par pusslodzi, bet pārējās virsstundas neapmaksās.
Man arī jautājums par samaksu - esmu vienīgais grāmatvedis - kas protams apvieno sevī arī lietvedi (pilnīgi visi rīkojumi, darba līgumu, aizdev.līgumi, EKA,POS terminālis, ~ 100-120 čeki, ceļazīme 1 a/m,`~ 8 darbinieki, darba tabeles , PVN,kvītis) Mēnesī piestādu rēķinu par 120Ls Jāpiebilst , ka darbu daru pilnībā ar saviem resursiem, arī kancelejas izmaksas, arī nodokļi mani. Vadība brīnās, kāpēc tik DĀRGI ?! Piedāvā 70Ls . Vai es esmu kko pārpratusi un mana samaksa ir pārspīlēta? Domāju pabeigt gadu un māt ardievas.
Man arī jautājums par samaksu - esmu vienīgais grāmatvedis - kas protams apvieno sevī arī lietvedi (pilnīgi visi rīkojumi, darba līgumu, aizdev.līgumi, EKA,POS terminālis, ~ 100-120 čeki, ceļazīme 1 a/m,`~ 8 darbinieki, darba tabeles , PVN,kvītis) Mēnesī piestādu rēķinu par 120Ls Jāpiebilst , ka darbu daru pilnībā ar saviem resursiem, arī kancelejas izmaksas, arī nodokļi mani. Vadība brīnās, kāpēc tik DĀRGI ?! Piedāvā 70Ls . Vai es esmu kko pārpratusi un mana samaksa ir pārspīlēta? Domāju pabeigt gadu un māt ardievas.
Bailule 01.09.2010 21:57
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Labāk mājiet uzreiz, ja vien ir iespēja dabūt ko labāku. Te parādās atkal grāmatvežu apzinīgums- nobeigs re gadu kungiem un tad ies prom.Jāiet tieši tagad, lai māk paši izkulties, ja grāmatvedi nenovērtē.>:-0
Visam var piekrist un var nepiekrist. jau vienā tēmā atbildēju - viss ir no katra personīgiem tempiem atkarīgs.
Cits 8 stundas kašājas, cits to visu izdara 4.
Un tad nu viņam nemaz nešķiet, ka darba pāri galvai un samaksa nav adekvāta.
Esmu viena īpašnieka 2 firmām grāmatvedību par 100 latiem kārtojusi (koki, eksports-imports, noliktavas uzskaite, būvniecība...) un neko - man nešķita, ka priekš tā laika, ko pavadīju darbu darot tas būtu ļoti mazs cipars. Pie tam svarīgs moments ir arī tas, ka tos 100 latus maksāja regulāri un pakaļ skriet un pašai medīt nevajadzēja nekad!
Vienmēr jau vairāk, protams, gribas, bet jādomā loģiski - vai es tiešām esmu pelnījusi lielāku samaksu!
Tas, ka kredīts, līzings, lieli komunālie, nav darba devēja bēda.
Cits 8 stundas kašājas, cits to visu izdara 4.
Un tad nu viņam nemaz nešķiet, ka darba pāri galvai un samaksa nav adekvāta.
Esmu viena īpašnieka 2 firmām grāmatvedību par 100 latiem kārtojusi (koki, eksports-imports, noliktavas uzskaite, būvniecība...) un neko - man nešķita, ka priekš tā laika, ko pavadīju darbu darot tas būtu ļoti mazs cipars. Pie tam svarīgs moments ir arī tas, ka tos 100 latus maksāja regulāri un pakaļ skriet un pašai medīt nevajadzēja nekad!
Vienmēr jau vairāk, protams, gribas, bet jādomā loģiski - vai es tiešām esmu pelnījusi lielāku samaksu!
Tas, ka kredīts, līzings, lieli komunālie, nav darba devēja bēda.
Почитаешь объявления... грустно...
Торговой компании требуется старший бухгалтер для работы в офисе на 10 рабочих дней в месяц (четверг, пятница -обязательно).
Необходимы:
- высшее спец. образование
- свободное владение лат. яз.
- знание налогового законодательства
- опыт работы не менее 5 лет
- свободное владение ACCORprofi
- ответственность, аккуратность
- желательно проживание в близлежащем районе
Обязанности:
- еженедельный разнос банка
- авансовые отчеты
- касса
- расчет зар. платы
- еженедельный контороль дебиторов кредиторов
- составление ежемесячных, квартальных, годовых отчетов.
Оклад 150 лат в месяц. Работа с декабря.
Торговой компании требуется старший бухгалтер для работы в офисе на 10 рабочих дней в месяц (четверг, пятница -обязательно).
Необходимы:
- высшее спец. образование
- свободное владение лат. яз.
- знание налогового законодательства
- опыт работы не менее 5 лет
- свободное владение ACCORprofi
- ответственность, аккуратность
- желательно проживание в близлежащем районе
Обязанности:
- еженедельный разнос банка
- авансовые отчеты
- касса
- расчет зар. платы
- еженедельный контороль дебиторов кредиторов
- составление ежемесячных, квартальных, годовых отчетов.
Оклад 150 лат в месяц. Работа с декабря.
Время работы: 9. 00-18. 00
Местонахождение: Рига, Дарзциемс
Адрес, улица: Nīcgales iela, Rīga
Название компании: Tirdzniecības uzņēmums
Знание языков: Латышский, Русский
Желаемое образование: Обязательно специализированое
Название компании: Tirdzniecības uzņēmums
Знание языков: Латышский, Русский
It kā pieņemami noteikumi. Abas valodas zinu pietiekami labi, dzīvoju blakus, izglītība atbilstoša, klāt vēl ir arī deju kursi, mehanizētās slaukšanas operatora kursi un tamborēšanas kursi. Arī pieredze ar abām (-vairum- un -mazum-) tirdzniecībām ir.
Vienīgi šī prasība - желательно проживание в близлежащем районе. Varbūt priekšnieks meklē sev mīļāko, tad nu gan es tam nederēšu.
Vienīgi šī prasība - желательно проживание в близлежащем районе. Varbūt priekšnieks meklē sev mīļāko, tad nu gan es tam nederēšu.
А зачем такой фирме вообще бухгалтер нужен? За такие деньги сильно больно неадекватные требования, самим надо бухгалтерить, глядишь и вовсе задаром получится.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть