Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
низкое давление
Есть ли тут братья по несчастью? как боретесь?
мое единственное спасение - кофе
Ответы (33)
Есть собратья.
Кофе-это хорошо. Но бассейн,лыжи,грибы,ходьба/прогулки и т.д. Гораздо лучше!
Предвижу иронию.
Грибы собирать люблю
грибы не для меня...я клещей боюсь с недавних пор...
а бассейн в лучшем случае раз в неделю
И наконец, самое главное: если вы страдаете гипотонией, старайтесь избегать стресса. Живите как можно более спокойной размеренной жизнью, спите достаточно, гуляйте и слушайте хорошую музыку. - особенно понравилось - при постоянной нервотрепке на работе:-D
Ksenjka
Vispirms jānoskaidro iemesls, kāpēc Jums ir pazemināts asinsspiediens.
Otrs - vai Jums tas traucē dzīvot. Ja traucē - kā tieši - reibst galva, slikta dūša, nespēks, nogurums?
Zinot atbildes uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem var dot kādu saprātīgu padomu.
Varbūt tas spiediena līmenis ir jūsējais kopš dzīves sākuma. Un ja Jums tas nopietnas problēmas nerada, nav tam jāpievērš uzmanība, katru dienu tas nav jāmēra.
Tādas ir manas domas.
tur tā lieta, ka spiediens tāds no dzīves sākuma, reizēm viņš traucē, reizēm netraucē.Man pārsvarā var būt nogurums, a tā mierīgi varu sadzīvot ar savu žemo spiedienu;-)
Хммм...а моя бабушка спокойно жила со своим высоким давлением...У неё порой зашкаливало за 220....;-)
Kā jau rakstīju, iz jāizvērtē - VAI traucē un CIK ĻOTI traucē.
Ja traucējumi ir būtiski, jāveic izmeklējumi (pirmkārt), lai noskaidrotu cēloņus.
Un tad soli pa solim jādara kaut kas no tā, lai likvidētu vai vismaz mazinātu cēloņus.
Aivars007,
biju pie ārstiem - ir pazemināts arī hemoglobīna līmenis, bet tas jau kādus 10 gadus tads ir...
bet simptormi - slikta duša līdz pat vemšanai, reibst galva, vakaros sāk sāpt galva (kādas 15 minutes- stipras sāpes, pēc saldas tējas- kļūst labāk)
низкое давление- это уже сопутствующее!!
Нужно знать главную причину.НИзкий гемоглобин и давление могут быть,к примеру, если есть пролемы с почками. Отсюда и дальше "плясать" = диета,антибиотики и т.п. Сходите к иммунологу
Katru dienu zivju eļļu, altajas mumiju jāpadzer tā visām vainām.
Арония - регулирует и тем, и другим.
Es izlīdzinu hemoglobīnbu ar dzelzi, tiešām man palīdz
я в этом году осталась без аронии. поклевали усе пернатые:-/
Тогда еще выход - Гуглы - проблема, и читайте хоть до... повышения этого давления
Es ar zemo asinsspiedienu necīnos, bet sadzīvoju. Kafija drīzāk kaitē nekā ir teju vai vienīgais glābiņš, jo palielinās slodze sirdij un nierēm. Jau vairāk kā gadu kafiju lietoju minimāli, arī tad īstu dabīgo bez cukura. Cukuru nelietoju, bet neliedzu sev šokolādi. Īpaši garšo Laimas tumšā ar kafijas pupiņām. Dzeru ūdeni, zaļo un zāļu tējas. Man veiksmīgs risinājums ir joga, kas sasaucas ar iepriekš rakstīto par stresa mazināšanu. Bet ja galvassāpes mazina salda tēja, tad drīzāk jāseko cukura līmenim. Jebkurā gadījumā izdariet pilnas analīzes un konsultējieties ar ārstu. Kas der vienam var kaitēt otram.
Закрыть
Краткое описание нарушения