Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
vgk e-pasts
Vai kāds prot apieties ar vgk e-pastu?
Man pat izdzēst saņemtos e-pastus nesanāk.
"Nafig" tāda opcija, kas tikai traucē.
Ответы (11)
Man arī "besī" e-pastu dzēšana.Ierosinu ielikt opciju, ka pretī vēstulēm ir lodziņi ar iesspēju atzīmēt dzēšanai vēlamās vēstules.Tā darbojas inbox e-pasts.Citādi ļoti neērti.
Aivareo
Es šajā sakarā JAU esmu izbesīts.
Tāpēc tajā e-pastā ieskatos vienreiz gadā.
Izrādās - kāds man turp raksta, bet es to e-pastu neturu nekādā vērtē - tikai nervu bendēšanai.
Tauta! Nerakstiet man turp!
Aivareo = Aivareno
Atvainošanās!
Man izdevas izdzēst, kad:
iezīmēju vēstuli, sadaļā "Папка" nospiedu "Сжать", tad nospiedu "Опустошить"
Veltīgas pūles. Iezīmēju, spiežu, uz miskasti nepārceļ, opcija "iztukšot" vispār nav aktīva.
Laikam jābeidz kādi speciāli kursi, lai tiktu vaļā no tiem e-pstiem.
Boolshit!
Sākumā vajag to vēstuli "saspiest" un pēc tam "iztukšot"
Man tā izdevas.
Nu nezinu - rakstīju jau - "iztukšot" nedarbojas vispār. Arī pēc "saspiešanas" nedarbojas. Nospiežot "saspiest" uz pussekundi parādās uzraksts "notiek ielāde", un tas arī viss. Kas, kam, ko ielādē, var tikai minēt. Rezultāta vienalga nekāda.
Ceru, ka administrators izlasīs un pateiks pareizās darbības.
Сначала я отмечаю письмо как прочитанное(листочек с очками- прочитанное), потом на красный кружок(пометить на удаление), затем сжать - письма переходят в корзину.Из корзины удалить - опустошить.
Man vispār nav tādas mapes "Miskaste".
Jau apriebās.
Neskatīšos vairāk tajā murgā, ko izstrādātāji nosaukuši par "Pats". No elektroniskā pasta tur nav ne miņas! Murgs tas ir!
Ja neprot uztaisīt, nebūtu taisījuši vispār.
Kāda vēl saspiešana, atspiešana un sazin kādi vēl murgi!
Pie kam neizpildāmas darbības!
Айвар, для вас поместила в хранилище картинку с последовательностью действий....
Solik - PALDIES! Vēlāk apskatīšos. Varbūt, ka izdosies.
Закрыть
Краткое описание нарушения