Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Īkšķis - atslodzei no grāmatvedības К списку тем
Īkšķis - atslodzei no grāmatvedības
Nejauši sastiepu labās rokas īkšķi. Tagad tas klikšķ, un arī sāp, sevišķi pēc nakts - no rītiem. Reizēm pat grūti pildspalvu rokā noturēt.
Vai kāda(-s) no korifejiem neņemtos man to ar foruma palīdzību mēģināt izārstēt?
Jau iepriekš pateicos.
P.S. Divi ķirurgi teica - jāgriež, bet es tiepjos pretī - negribu griezt!
Ko lai dara? :'(
Ответы (24)
А третий раз будет?
Зачем же к хирургам ходить. Их хлебом не корми, дай что-нибудь отрезать. Иди к терапевту. Он таблеточку пропишет, пальчик сам и отвалится.
Полностью согласна с Майей.8-)
Kaut kas nelāgs ar vgk mājas lapu - rāda, ka tēma neievietojas.
ĻOTI atvainojos, bija domāts tikai divas reizes - viena tēma vīriešiem, otra - sieviešiem.
Vai arī - viena latviešiem, otra - krieviešiem.
Nu gan jūs, cienījamās kolēģes! Jūs arī хлебом не корми, дай что-нибудь, lai tikai man kaut kas отвалится.
Fui!
Ja nopietni - tabļetočkas jau dzeru, arī ziedi pielietoju, bet... sāp un arī nekrīt nost.
Ludmila = tādu iespēju varētu izskatīt, tikai kā Jūs labāk ieteiktu - līdz elkonim vai līdz plecam?
līdz plecam- lai tak nav jāmokās
Jāmācās rakstīt ar kreiso roku. Sastiepumi ilgi sāp
А мож к какому нетрадиционному дохтуру пойти, если таблеточка не помогает. Он в бубен постучит, пошепчет, какую-нить вонь напустит... Глядишь, и рассосется пальчик.
а на том месте новый вырастет
...хлебом не корми...
Ar sastiepumu līdzīgi kā ar iesnām: ārstē vai neārstē , bet savam laikam jāpaiet un viss būs OK. Protams pirkstiņam "gultas režīms" (nekustīgais), t.i. nav ko kraut tam virsū pildspalvas un citus darba rīkus, darbā jāiztiek bez Īkšķa kunga.(Jāatrod vietnieks uz slimības laiku).
Zālēm var pat netērēties- tas lieks.
Martinas
Mīkstos audus rentgenā neredz - rentgenā redz tikai kaulus.
Un ar kauliem pirkstā, paldies Dievam, man viss kārtībā.
Var mēģināt ultrasonoskopisko apskati, bet tādu speciālistu, kas saprot no pirkstu cīpslām, ir maz. Tā ka mēģināšu vien vingrināt, cerībā, ka pāries.
Un ar kauliem pirkstā, paldies Dievam, man viss kārtībā. - А как это можно определить без снимка?
Martinas
А как это можно определить без снимка?
Pēc visām pazīmēm - nav uzpampis, pats no sevis nesāp, var brīvi locīt utt.
Ja būtu kaut kas ar kaulu (lauzts, plīsums), es sen jau būtu uztaisījis rentgenu un arī būtu uzticējies ķirurgiem. Nēsātu ģipsi un tml.
Pats samērā daudz (kā parasts mirstīgais) sajēdzu no medicīnas, tāpēc zinu, ko runāju.
Bet vienalga - paldies par līdzjūtību un par vēlmi palīdzēt. Saprotu, ka starp grāmatvežiem ir arī cilvēki, liels paldies!
Frezy
Nevaru galīgi atļaut tam īkšķim slinkot, jo neesmu kreilis, un ar kreiso roku rakstīt neeprotu. Cilvēks jau tāds ir - ja apstākļi galīgi nepiespiedīs, viņš cietīs cik varēs. Tā arī es. Ja pakustināt varu, ar sāpēm piespiest varu - daru. Ja būtu ieģipsēts (pasarg, Dievs), tad varētu atpūtināt. Tagad jāiztiek kā ir.
Ja tik daudz labu un atsaucīgu cilvēku jūt man līdzi, ticu, ka ātri "tikšu uz strīpas".
VISIEM KOLĒĢIEM LIELS PALDIES!
Сын вначале лета обнаружил боли в плече, не то перезанимался, не то растянул, короче неясно, но дискомфорт приличный (заниматься не может, теннис побоку и т.п.) Пошёл к семейному, получил направление к хирургу/ортопеду, тот на рентген отправил (вернулся весь перебинтованный - 4 пачки бинта ушло), результат - кости целы, там удивлялись, зачем было делать, если в покое болей нет. Следующее направление на узи, запись на бесплатную процедуру на октябрь, заплатил 14 латов и получил снимок, врач ничего там не увидел плохого, отправил на анализ крови, увидев такой хороший результат, сказал, что по его части нет никаких нарушений, пусть семейный направляет к другому спецу (а плечо всё болит и это тянется на протяжении 2-х летних месяцев). Не выдержал . Я ему много раз говорила, что если ничего не будет делать (а оно просто лень), не пройдёт. Сдался - вылечили за 3 дня: два раза в день витафон и согревающий компресс - крутит рукой в любую сторону, отжимается и вообще счастлив. Сейчас нагрузка приличная в тренажёрном зале и с тех пор, как вылечил, болей больше не было.
Aivars007, Вашу проблему легко вылечит витафон.
Закрыть
Краткое описание нарушения