Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Īkšķis - atslodzei no grāmatvedības
Nejauši sastiepu labās rokas īkšķi. Tagad tas klikšķ, un arī sāp, sevišķi pēc nakts - no rītiem. Reizēm pat grūti pildspalvu rokā noturēt.
Vai kāda(-s) no korifejiem neņemtos man to ar foruma palīdzību mēģināt izārstēt?
Jau iepriekš pateicos.
P.S. Divi ķirurgi teica - jāgriež, bet es tiepjos pretī - negribu griezt!
Ko lai dara? :'(
Makssoft
Paldies, palasīju par to aparātu. Bet... tur nav manas diagnozes - stenozējošs ligamentīts.
Smalki - kā pulkveža atraitnei...
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC
Говорила с физиотерапевтом - она сказала, что операция в таком случае необходима, но потом надо обязательно разрабатывать- грамотно и тщательно, похоже, это грозит многим. Я думала, что у меня отголоски перелома запястья, но, возможно, есть риск и подобной проблемы:-(
Dr. Inguna Bridāne
Ārsts – radiologs diagnosts, SIA Diamed 1. slimnīcas teritorijā veic ultrasonogrāfiju mīkstiem audiem, ļoti forša ārste, pati biju.Vajagpaņemt norīkojumu no ģimenes ārsta, un pieteikties par telefonu iepriekš. Ar operāciju nesteidzies, man arī teica jātaisa, nu gads riņķī tāpat ārstējos.