Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Īkšķis - atslodzei no grāmatvedības К списку тем
Īkšķis - atslodzei no grāmatvedības
Nejauši sastiepu labās rokas īkšķi. Klikšķ un sāp, sevišķi no rītiem - pēc nakts atpūtas. Dažkārt pildspalvu grūti noturēt.
Vai kāda(-s) no korifejiem neuzņemtos ar foruma starpniecību man to izārstēt?
Divi ķirurgi teica - jāgriež. Bet es spītējos pretī - negribu griezt!
Ko lai dara?
:'(
Ответы (22)
Молодец Айвар, оправдал ожидания
Nopērc ingvera pulveri, tad uzber mazliet uz šķīvja un saslapini ar siltu ūdeni, nu lai iznāk putriņa tad sasmērē savu labo roku un ietin plastmasas maisiņā un tad ietin siltā šallē un sēdi 40. minūtes un skaties TV. Pati mokos ar cīpslu iekaisumu, šos daudzus gadus klapējot grāmatvedības uzskaiti ar datoru, palīdz.
Jāgriež nost, lai nemaitā rumpi
Var tīt kāpostlapās (noņem pampumu), vannot sālsvannās.
varbūt ir kāds masieris, kas var iemasēt īsķšķi vietā?
Man tikko pret gripu nieteica dzert Ingvera tēju.Ir gan labs tas ingvers.
Ja labs, tad kā saprast "nieteica"?
kļūda steidzoties:
nieteica = ieteica
Kur to var nopirkt?
Vai tiešām pārtikas veikalos?
Aivareno - vai jau sākas gripa? Vēl taču tikai septembris. Laikam arī dabā uskoreņije.
Šādas traumas var sāpēt samērā ilgi. Es ieteiktu pamēģināt adatu terapiju. Reiz nokritu uz ledus un sasitu astes kaulu tā, ka nevarēju ne sēdēt, ne staigāt. Traumatologs poliklīnikā teica, ka lauzts neesot, tikai sasitums. Kad prasīju, cik ilgi sāpēs, tad teica, ka vismaz mēnesi. Pēc diviem adatu terapijas seansiem atkal jau varēju kustēties bez problēmām.
Aivareno - vai jau sākas gripa?
Ne tikai sākas, bet arī ir diezgan smagas sekas, ja savlaicīgi netiek ārstēta- vienai manai paziņai par nolaidīgu izturēšanos pret savu veselību (ar klepu un temperatūru turpināja strādāt), tagad nākas maksāt ar sarežģījumiem- pleirīts un visas no tā izrietošās sekas (antibiotikas u.t.t.)
Par sastiepumu: man savulaik, kad tika sastieptas ceļglā cīpslas (menisks) ļoti labi līdzēja ārsta ieteiktais furacelīna šķīdums. Nezinu gan vai tagad aptiekās to pārdod. Ja pārdod, tad recepte pavisam vienkārša: nopirkto šķīdumu atšķaidām ar ūdeni 1:1 un uzlejam uz vates, uz nakti aptinam sāpošo vietu (lai nesmērētos gultasveļa es vēl papildus liku poliet.maisiņu). No rīta sāpes kājā kā nebijušas.
Lai veicas pirksta ārstēšanā.
Pildspalvas un peles dresētāju problēmas parasti ir labās rokas pirkstu un locītavu stīvums, savilkti pleci un muguras sāpes.
Man ļoti labi palīdzēja vizīte pie kineziologa. Skan diezgan sarežģīti, bet tā ir manuālās medicīnas metode ar kuru noņem muskuļu sāpes, stīvumu.
Daktere pie kuras eju, brauc no Rīgas. Tagad pāris reizes gadā aizeju, lai "sabīda" atpakaļ to kas nav tur kur tam jābūt.:-)
Aivar, ingvēra saknes tiešām pārdod pārtikas veikalos.
Man reizēm sāp ceļgals. Es lietoju Dikuļa ziedi.
Aivar!
Vakar nopirku tieši pulveri _ Dzirnavu ielā (gar ARSu Valdemāra ielas virzienā maza bodīte ARSa pusē).
Tieši garšvielu veikaliņs. Tur daudz kā laba.
Turklāt arī gripiņs kaut kāds arī pašlaik parādījies. Labāk jau padzert zāļu tējiņas, nekā rīt visādu ķīmiju
Citrosept - dabisks antibiotiķis.
Šodien biju pie dakteres - ieteica (un parādīja) vingrinājumus.
Mēģināšu vispirms ar vingrinājumiem.
Daktere pateica - nekādas zāles nelīdzēs - tikai vingrinājumi vai operācija.
Izvēlējāmies vingrinājumus.
Un izskaidroja iemeslu - dators, precīzāk - klaviatūra.
Vēl - vingrināt vajagot visus pirkstus, ne tikai sāpošo.
Tāds kopsavilikums.
Vajag ergonomisku aprīkojumu datoram - labu peli, kvalitatīvu peles paliktni, pareizu klaviatūru (sevišķi, ja portatīvais), kāju paliktni un labu krēslu.
Tikai tas viss maksā....
Man ir vismaz peles paliktnis
Kājas saceļu un otra krēsla
http://www.ergonomika.lv/?page_id=81
http://home.lu.lv/~grebezs/JurisG-Datora-sastavdalas-Ergonomika/ergonomika.htm
http://www.acim.lv/2010/06/ergonomika_darba_ar_datoru/
http://www.ekspobirojs.lv/- Datori un biroja piederumi - Ergonomiskie produkti
Ko tikai visu mums nevajadzētu...
Ja man būtu tā naudiņa, aks guļ jūras dibenā...
Taisija
Jā, draud. Ja ne visiem, tad daudziem gan.
Man tikko kā par līdzīgu problēmu sūdzējās pavisam jauns čalis.
Закрыть
Краткое описание нарушения